Yandex Metrica

Naz Elmas'ın eski eşi Erol Özmandıracı kimdir? Naz Elmas ile boşanan Erol Özmandıracı kaç yaşında, nereli?

Naz Elmas'ın eski eşi Erol Özmandıracı kimdir? Naz Elmas ile boşanan Erol Özmandıracı kaç yaşında, nereli?

Erol Özmandıracı, 2019 senesinde evlendiği Naz Elmas ile boşandı. Bu olay sonrasında Erol Özmandıracı hayatı merak edildi. Tek celsede boşanan çift gündemde yerini aldı. Peki Oyuncu Naz Elmas kimdir? Eşiyle boşanan Naz Elmas kaç yaşında, nereli?

Kimdir

24.04.2024, 13:36

Erol Özmandıracı magazin gündeminde yerini aldı. İş insanı Erol Özmandıracı ile 2019 senesinde evlenen oyuncu Naz Elmas, boşanma haberleri ile merak edildi. Naz Elmas ve Erol Özmandıracı çifti tek celsede boşandı. Peki Naz Elmas'ın eski eşi Erol Özmandıracı kimdir? Naz Elmas ile boşanan Erol Özmandıracı kaç yaşında, nereli?

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

EROL ÖZMANDIRACI KİMDİR?

Erol Özmandıracı, 10 Aralık 1967 tarihinde İstanbul doğdu. Erol Özmandıracı, ilkokulunu Şişli Terakki Lisesi'nde 1974-1980 senelerinde okudu. Özmandıracı, ortaokulu ve lise eğitimini İngiltere'de Carmel College'de bitirdi. ABD'de Syracuse Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi alan Erol Özmandıracı, 1994 senesine kadar Nissho Iwai Corp. Japan Trade Co. firmasında Kimya ve Metal Dep. Satış Müdür Yardımcılığı yaptı. 

1994 yılında Eralteks İthalat ve Dış Ticaret şirketi kurucu ortağı olan Erol Özmandıracı, 2013 senesinden bu zamana kurucu partner olduğu Kendo Gayrimenkul Şirketinde Y.K. üyeliğini sürdürmektedir. 2000 senesinden sonra Bay Gıda Şirketinde Kurucu Partner ve Y.K. üyeliği yapmaktadır. Günümüzde ise 1997 senesinde ortağı olduğu Bay İnşaat'ta Y.K Üyesi'dir. GSYİAD ve GYODER'e de üye olan Erol Özmandıracı

Galatasaray Spor Kulübü üyesi olan Özmandıracı, iki çocuk babasıdır. Erol Özmandıracı, 2019 yılında oyuncu Naz Elmas ile evlenip 2022 senesinde ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading