Yandex Metrica

Mustafa Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı?

Mustafa Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalıştı?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktör Yardımcılığı için adı geçen Mustafa Doğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mustafa Doğan’ın hayatı ve biyografisi.

Kimdir

02.04.2024, 09:33

A Milli Futbol Takımı’nda Şenol Güneş’in görevden ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğu için Stefan Kuntz ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı. A Milli Takım’da Stefan Kuntz döneminin başlamasıyla beraber Alman teknik adamının yardımcılığı için üç isimle görüşmeler başladı. Bu isimler arasında yer alan Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giymiş eski futbolcu, teknik direktör ve spor yorumcusu Mustafa Doğan’ın hayatına ve futbol kariyerine dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Mustafa Doğan kimdir, kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda çalışmıştır? 

İşte Mustafa Doğan’ın hayatına ve futbol kariyerine dair merak edilen tüm ayrıntılar... 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MUSTAFA DOĞAN KİMDİR? 

1 Ocak 1976 tarihinde Isparta’nın Yalvaç ilçesinde dünyaya gelen Mustafa Doğan, henüz iki yaşındayken ailesinin Almanya'nın Duisburg şehrine taşınmasıyla futbol kariyerine TV Asberg takımında başlamıştır.   

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MUSTAFA DOĞAN’IN FUTBOL KARİYERİ 

Daha sonra 1986 yılında ise ilk olarak KFC Uerdingen 05 takımında formasını giyen Doğan, ardından 17 yaşında Alman pasaportu almış ve dönemin teknik direktörü olan Friedhelm Funkel tarafından profesyonel takıma alınmıştır. 15 Mayıs 1994 tarihinde kariyerinde ilk defa Wuppertaler SV karşısında 2. Bundesliga maçına çıkan Mustafa Doğan, 19 Kasım 1994 tarihinde ise SV Werder Bremen karşısında ilk Bundesliga maçına çıkmıştır.  

1996 yılında Fenerbahçe'ye transfer olarak Türkiye'ye geri dönen Doğan, futbol kariyerinde ilk kez Avrupa kupalarında forma giymiş ve kazandıkları Başbakanlık kupasıyla da kariyerinin ilk kupasını kazanmıştır. Ayrıca 2000-2001 sezonunda ise yine Fenerbahçe’de kariyerinin ilk ve tek lig şampiyonluğunu yaşamıştır. 

2003-2004 sezonunda Fenerbahçe’de sözleşmesi biten Mustafa Doğan, Almanya'ya tekrar geri dönmüştür.  

Mustafa_doğan_kimdir

2004 yılında ise bu kez Beşiktaş ile anlaşarak Türkiye'ye geri gelen ve iki sezon Beşiktaş'ta forma giyen Doğan, 2007-2008 lig sezonunda yaşadığı sakatlıktan ötürü maçlara katılamaması nedeniyle sezon ortasında sözleşmesi feshedilmiş ve ardından da futbolu bırakmıştır. 

1994-1998 yılları arasında Almanya U21 Milli Futbol takımında çıktığı 19 maçta 1 gol atan Mustafa Doğan, 1999 yılında ise Almanya Milli futbol Takımı’nda iki maça çıkmıştır. 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MUSTAFA DOĞAN’IN TEKNİK DİREKTÖRÜLÜK KARİYERİ 

Futbolu bıraktıktan sonra 1,5 yıl boyunca İstanbul'un amatör takımlarından Beyoğlu Yeniçarşıspor'da teknik direktörlük yapan Mustafa Doğan, ardından 2017 yılında Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Denizli'nin yardımcılığı görevini yürütmüştür. 

Ayrıca TV ekranlarında spor yorumculuğu da yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading