Yandex Metrica

Müslüme'nin dedesi kimdir, Müslüme'nin annesi, babası kimdir?

Müslüme'nin dedesi kimdir, Müslüme'nin annesi, babası kimdir?

Müslüme'nin babasının dedesi çıkmasının ardından vatandaşlar Müslüme'nin annesi kimdir, babası kimdir, dedesi kimdir şeklindeki sorular sorulmaya başlandı. Müslüme'nin dedesi babası mı?

Kimdir

24.04.2024, 12:54

Müslüme'nin önce kaybolması daha sonra ise ölü olarak bulunması Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Küçük Müslüme'nin dedesinin biyolojik babası çıkmasının ardından Müslüme'nin annesi kimdir, babası kim, dedesi kim? Şeklindeki sorular öne çıkmaya başladı. 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MÜSLÜME'NİN ANNESİ SELVİ YAĞAL KİMDİR?

Müslüme Yağal'ın dedesinin aslında babası olduğunun ortaya çıkmasının ardından 70 yaşındaki Hasan Yağal'ın Müslüme'nin annesi, kendisinin de gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği belirlendi. Bu gerçek tüm Türkiye'yi şoke etti.

Müslüme'nin annesi

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MÜSLÜME'NİN DEDESİ YANİ BABASI KİMDİR?

Müslüme'nin cenazesinden alınan DNA örnekleri, acı gerçeği ortaya döktü. Dede 70 yaşındaki Hasan Yağal'ın Müslüme'nin biyolojik babası olduğu belirlendi. Müslüme’den alınan ilk DNA örneği annesi ile uyumlu çıkmış fakat babası ile çıkmamıştı. Bu gelişmeden sonra Müslüme’nin DNA’sının dedesi ile olan uyumuna bakıldı. Ortaya çıkan gerçek tüm Türkiye’yi şok etti. Müslüme’nin DNA örneği dedesi Hasan Yağal ile uyumlu çıktı ve Hasan Yağal’ın, Müslüme’nin babası olduğu öğrenildi. 70 yaşındaki dede ve baba Hasan Yağal, tutuklandı.

Müslüme'nin babası

3 Yaşındaki Müslüme, Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Daha sonra dedesinin küçük Müslüme'yi dağlık alana bıraktığı ortaya çıktı.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MÜSLÜME'Yİ KİM ÖLDÜRDÜ?

Şüpheli ölümü ile herkesi meraklandıran Müslüme’nin, dedesi ve babası, Hasan Yağal'ın, küçük kızın bulunması için AKUT'a ait dronla yapılan arama çalışmalarını monitörden izlediği ve takip ettiği ortaya çıktı. Ayrıca basın mensuplarına açıklama da yapan Hasan Yağal, "O günden beri sağ olsun devletimiz, tüm gücüyle arıyor ama yok. Çocuk çok hareketliydi, çok akıllıydı" şeklinde konuşmuştu. Yanışlı Mahallesi'ndeki çadırlarına geri dönen aile üyeleri ise iddialarla ilgili konuşmak istemedi. Müslüme'nin annesi Selvi Yağal, "Kayınpederim neden tutuklandı, bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading