Yandex Metrica

Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında ve aslen nereli?

Müsavat Dervişoğlu kimdir? Müsavat Dervişoğlu kaç yaşında ve aslen nereli?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Müsavat Dervişoğlu’nun hayatı ve biyografisi.

Kimdir

24.04.2024, 21:34

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun hayatına dair merak edilen detayları sizler için derledik. Peki Müsavat Dervişoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli?  

İşte İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’nun hayatı ve biyografisi... 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? 

1 Şubat 1960 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Müsavat Dervişoğlu, aslen Fatsalı bir ailenin çocuğudur ve ilk-ortaokul öğrenimlerini Ordu’nun Fatsa ilçesinde, lise öğrenimini de Samsun'da tamamlamıştır. 

Lisans eğitimini ise Ankara’da Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde tamamlayarak mezun olan Dervişoğlu, çalışma hayatında uzun süre pek çok firmada üst düzey yöneticilik yapmıştır. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU’NUN SİYASİ KARİYERİ 

Siyasi kariyerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çeşitli kademelerinde önemli görevler üstlenen Müsavat Dervişoğlu, 1978 senesinde Fatsa Ülkücü Gençlik Derneği’nin (ÜGD) Başkanlığı ve 1987–1989 tarihleri arasında ise Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.  

1989 yılında bizzat Alparslan Türkeş tarafından MHP’nin Genel Merkezinde görevlendirilen Dervişoğlu, ardından MHP İzmir Teşkilatı'nda görev almıştır.  

2000-2011 yılları arasında ise MHP’nin İzmir İl Başkanlığı görevini yürütürken, 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmuş ve 2011 yılında gerçekleşen genel seçimlerde ise milletvekili adayı olmuştur.  

Müsavat_Dervişoğlu_kimdir

Müsavat Dervişoğlu, daha sonra 2012 yılında gerçekleşen Milliyetçi Hareket Partisi Olağan Kongresi’nde genel başkanlığa aday olsa da seçilememiştir. 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU İYİ PARTİ DÖNEMİ 

1991 yılı itibariyle İzmir'de yaşamakta olan ve ticaretle uğraşan Dervişoğlu, 2018 yılı genel seçimlerinden mensubu olduğu İYİ Parti’den İzmir Milletvekili seçilerek TBMM’ye girmiştir. 

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili olarak TBMM’de görevini halen sürdürmekte olan Müsavat Dervişoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading