Yandex Metrica
SON DAKİKA
Murat Güloğlu kimdir? Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kaç yaşında, nereli?

Murat Güloğlu kimdir? Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kaç yaşında, nereli?

Bu Sabah programı sunucusu Murat Güloğlu hayatı gündemde yerini aldı. Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Bu Sabah programı sunucuları Ebru Akel ve Murat Güloğlu oldu. Peki Murat Güloğlu kimdir? Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kaç yaşında, nereli?

Kimdir

21.03.2024, 09:05

Bu Sabah programı sunucusu Murat Güloğlu, vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Show TV kanalında yayınlanan Bu Sabah programı, 1 Ağustos tarihinde ekranlara geldi. Peki Murat Güloğlu kimdir? Bu Sabah sunucusu Murat Güloğlu kaç yaşında, nereli?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

MURAT GÜLOĞLU KİMDİR?

Murat Güloğlu, 6 Nisan 1975 tarihinde Sivas'ta doğdu.

Murat Güloğlu, Muğla Turgutreis Lisesi'nde okudu. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü'nü bitiren Murat Güloğlu; Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Avrupa Birliği ve Dış Politika Programı'nda yüksek lisans yaptı.

IPI (Uluslararası Basın Derneği) Türkiye Ofisi Sertifika Programı sahibi olan Murat Güloğlu, 1995 senesinden günümüze kadar televizyonda haber ve program departmanında spiker, muhabir, editör ve yapımcı olarak görev yapmıştır.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

MURAT GÜLOĞLU KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Sunucu Murat Güloğlu, 47 yaşında ve Sivaslıdır. Güloğlu, 26 Temmuz 2021 tarihinden itibaren Show TV'de ekrana gelen Bu Sabah programını Ebru Akel ile beraber sunmaktadır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading