Yandex Metrica

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?

Murat Göğebakan eski eşi Sema Bekmez vatandaşlar tarafından internette 'Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?' diye aranmaya başladı. Arama motorlarında araştırma yapanlar, Sanatçı Murat Göğebakan ile 11 yıl evli kaldığı Sema Bekmez hayatı merak ediliyor. Peki Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?

Kimdir

08.04.2024, 05:03

Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, merak edilmeye başladı. Ölüm sebebi haberi üzerine vatandaşlar 'Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?' araştırması yapmaya başladı. Peki Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez kimdir?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MURAT GÖĞEBAKAN'IN ESKİ EŞİ SEMA BEKMEZ KİMDİR?

Sema Bekmez, 2000 yılında şarkıcı Murat Göğebakan ile hayatını birleştirmiş ve bu gelişme ile vatandaşlar tarafından tanınmıştı. Yaklaşık 11 yıl süren evlilik 2011 yılında sonlandı. Bu evlilikten çiftin Bülent isminde bir oğlu oldu. Sema Bekmez menajer - organizatör olarak biliniyordu.

2009 yılında kansere yakalanan Murat Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra eşi Sema Bekmez'le ayrılmıştı. 

31 Temmuz 2014 yılında Murat Göğebakan hayata gözlerini yumdu. Sema Bekmez de 6 Kasım 2020 tarihinde hayatını kaybetti. 

Sema Bekmez'in ölüm nedenini araştıran Adli Tıp Kurumu, kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonucunda "Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği" raporunu verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading