Yandex Metrica

Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu eşini aldattı mı?

Murat Başoğlu kimdir? Murat Başoğlu eşini aldattı mı?

Yeğeni ile uygunsuz ilişki yaşadığı iddia edilen Murat Başoğlu kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Hal böyle olunca sosyal medya kullanıcıları Murat Başoğlu hakkında bilgi edinmek istedi. Peki Sunucu Murat Başoğlu kimdir, öldü mü? Detaylar...

Kimdir

23.03.2024, 18:31

2017 yılında Muğla'da teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde görüntülendikten sonra yargılanan sunucu Murat Başoğlu, bir süredir görünmüyordu. Başoğlu'nun sağlık problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Haberin ardından Murat Başoğlu'nun hayatı ve hastalığı merak edildi. Peki sunucu Murat Başoğlu kimdir? Hastaneye kaldırılan Murat Başoğlu öldü mü? İşte Murat Başoğlu'nun hayatı ve sağlık durumuyla ilgili merak edilenler...

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

1968 yılında İzmir'de doğan Murat Başoğlu, 17 yaşında mankenliğe başladı. Yaklaşık 10 yıl mankenlik yapan Başoğlu, daha sonra televizyon dünyasına adım attı. Sunucu, 1996 yılında Şebnem Dönmez ile birlikte sunduğu 'Sabah Şekerleri' ile tanındı. Daha sonra 1997 yılında yine Şebnem Dönmez ile "Görevimiz Tehlike" isimli yarışma programının sunuculuğunu üstlendi.

2012 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan "Benzemez Kimse Sana" adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. 2013 yılında ise TV8'de "Bir Fikrin mi Var?" isimli yarışma programının sunuculuğunu yaptı. Yine aynı yıl jüri üyeliğini Seyfi Dursunoğlu, Erol Evgin ve Demet Akbağ'ın yaptığı "Benzemez Kimse Sana" programını sundu.

2003 yılında televizyona ara veren Başoğlu, reklam şirketi kurdu. Aynı yıl Hande Bermek ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu evliliğinden Can isimli bir oğlu dünyaya geldi. 

2017 yılında Muğla'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde görüntülenen Murat Başoğlu, 'hayasızca davranışta bulunmak' suçlamasıyla yargılandı. İhanetin ardından eşi Hande Bermek ile boşanan sunucu, bir süredir gözlerden uzak hayat sürüyor.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MURAT BAŞOĞLU'NUN HASTALIĞI NE, ÖLDÜ MÜ?

53 yaşındaki Murat Başoğlu'nun bir süredir sağlık problemi yaşadığı, geçtiğimiz ay hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede sunucunun aort damarının büyüdüğü ve riskli boyuta geldiği tespit edildi. Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Başoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"23 Eylül'de ameliyata alındım. 6 saat süren açık kalp ameliyatı sonrasında aort ve aort kapakçıklarım değişti. 24 saat yoğun bakımda, 17 saat entübe olarak kaldım. Daha sonra normal odaya çıkabildim. Bu operasyon İzmir'de gerçekleşti. Doktorlarımıza ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading