Yandex Metrica
SON DAKİKA
Müge Anlı kimdir? Müge Anlı nereli, kaç yaşında? Milletvekili mi olacak?

Müge Anlı kimdir? Müge Anlı nereli, kaç yaşında? Milletvekili mi olacak?

Ekranların Ünlü sunucusu Müge Anlı’nın yaşamı, kariyeri, eğitim durumu ve özel hayatı birçok kişi tarafından merak konusu olmuş durumda. Vatandaşlar başarılı sunucunun nereli olduğunu ve kaç yaşında olduğunu merak etmeye başladı. Peki, Müge Anlı kimdir? Müge Anlı nereli, kaç yaşında? Milletvekili mi olacak?

Kimdir

10.02.2024, 16:36

ATV ekranlarında hafta ii her gün ekranlara gelen Müge Anlı’nın hayatı merak konusu olmuş durumda. İzleyiciler başarılı sunucunun hayatını ve özel yaşamını merak etmeye başladı. Peki, Müge Anlı kimdir? Müge Anlı nereli, kaç yaşında? Milletvekili mi olacak?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı 19 Aralık 1973, İstanbul doğumlu Türk sunucu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6'da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve atv gibi kanallarda devam etti. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D'de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Uzun yıllar Vatan Gazetesi'nin magazin müdürlüğünü üstlendi. 2008 yılında Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. 2019 yılında atv'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaz tatilindeyken Güven Bana isimli bilgi yarışmasını sundu.

1999 yılında evlendiği gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Anlı, 20 Haziran 2022 tarihinde sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini açıkladı. Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu, 25 Haziran 2022 tarihinde evlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading