Yandex Metrica
SON DAKİKA
Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan kimdir, kaç yaşında? Ecem Çırpan sevgilisi kim?

Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan kimdir, kaç yaşında? Ecem Çırpan sevgilisi kim?

Ecem Çırpan 2015'te katıldığı Miss Turkey yarışmasını birinci olarak tamamlamıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderiler ile gündem olan Çırpan hakkında, "Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan kimdir, kaç yaşında? Ecem Çırpan sevgilisi kim?" sorularının yanıtları aranıyor.

Kimdir

26.03.2024, 00:43

Miss Turkey yarışmasının birincisi olan Ecem Çırpan, sosyal medyada güzel fiziği ile paylaştığı fotoğraflar sayesinde sık sık gündem oluyor. Peki, Miss Turkey 2015 birincisi Ecem Çırpan kimdir, kaç yaşında? Ecem Çırpan sevgilisi kim? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ECEM ÇIRPAN KİMDİR?

10 Temmuz 1996 yılında Bursa'da doğan Ecem Çırpan, Bursa Kültür 2000 Kolej Lisesi'nden mezundur. 9 yıl boyunca profesyonel olarak voleybol oynayan Çırpan, 2007 yılında Nilüfer Belediyespor'da voleybola başlamış, 7 yıl sonra A takıma yükselmiş ve milli takımda forma giymiştir. 2015 yılında, Elidor Miss Turkey, 1. olmuştur. Modellikten çok oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Çırpan, "Hep güzel bir çocukmuşum. Ben de kendimi insanların bu tepkileriyle keşfettim. Zamanında fiziğimden dolayı kıskananlar da oldu. Fazla duygusal bir kızım. Ama sonra etraftan sürekli teşvik edilince yarışmaya katılmaya karar verdim. 1.85 boyunda 60 kiloyum. Biliyorum, bence göbeğimi eritmem lazım. Bir de dişlerimi yaptıracağım. Kendimde en çok gözlerimi beğeniyorum.” şeklinde bir röportaj vermişti. Miss Turkey yarışmasını kazandıktan sonra voleybolu tamamen bırakmıştır.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ECEM ÇIRPAN SEVGİLİSİ KİM?

Güzel model Ecem Çırpan bir süredir Selami Şahin'in oğlu Lider Şahin ile birliktedir.


Loading