Yandex Metrica
SON DAKİKA
Miha Zajc kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Miha Zajc kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Fraport TAV Antalyaspor karşısında takımının ilk golünü atan Miha Zajc sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Miha Zajc kimdir? Miha Zajc nereli? Miha Zajc kaç yaşında?

Kimdir

23.01.2024, 17:52

Fraport TAV Antalyaspor karşısında Fenerbahçe’nin ilk golünü atan ünlü futbolcu Miha Zajc maç sonrası yaptığı, “Zor bir maçtı. Rakibimiz bugün iyi oynadı. İyi mücadele ettiler ama biz maçın son düdüğüne kadar sahada bir savaş verdik. Ortaya bir karakter koyduk. Dolayısıyla çok mutluyum. Hangi takıma gol attığım çok fazla önemli değil. Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek ve gol atabilmek. Takım için bu performansı göstermek, gol atmak benim için mutluluk verici.” açıklamasıyla gündeme geldi. Peki Miha Zajc kimdir? Miha Zajc kaç yaşındadır? Miha Zajc hangi takımlarda oynadı?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

MIHA ZAJC KİMDİR?

1994 yılında Slovenya’da dünyaya gelen Miha Zajc 178 boyundadır. 24 yaşındaki futbolcu, orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Orta saha görevinin yanında on numara pozisyonunda da forma giyebilmektedir. Miha Zajc, futbol hayatına Slovenya’da Bilje takımı ile adım atmış ve yeteneklerini göstermiştir. Futbolculuk kariyerinde yükselmeyi hedefleyen ünlü isim, Interblock’ta altyapı eğitimini almış ve sonrasında kendini daha fazla gösterebileceği Bravo’ya transfer olmuştur. Bravo’dan Olimpija Ljubljana ve Celje’ye kiralanan, bu takımlarda gösterdiği performansla öne çıkmayı başaran Zajc, 2014’te 400 bin euro bonservis bedeliyle NK Olimpija Ljubljana kadrosuna katıldı. Ljubljana ekibinin formasıyla 70 maça çıkan Miha Zajc, 2017’nin ocak ayında 1.7 milyon Euro’ya Empoli’ye transfer oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading