Yandex Metrica
SON DAKİKA
Metin Hara kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Metin Hara kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Metin Hara kimdir, nerei ve kaç yaşında? Metin Hara'nın mesleği ne, sevgilisi kim? Metin Hara ne iş yapıyor, eski sevgilisi kim? İşte tüm detaylar...

Kimdir

14.03.2024, 12:56

Metin Hara 14 Haziran 1982 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamlayan Hara, daha sonra Üsküdar Amerikan Koleji'nden mezun oldu. Daha sonra lisans eğitimini İstanbul Ünversitesi Sağlık Bilimler Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde tamamladı ve bir yıl boyunca Çapa Devlet Hastanesi’nde ''Stajyer Fizyoterapist'' olarak görev yaptı. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

METİN HARA NE OKUDU, NE İŞ YAPIYOR? METİN HARA'NIN MESLEĞİ

Enerji ve tedavi çalışmalarında birçok eğitim alan Metin Hara 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başladı. Zaman içinde edindiği bilgilerle tamamlayıcı tıp dediği enerji tekniklerini modern tıp ile sentezledi. Buna dair seminerler ve eğitimler vermeye başladı.

Metin Hara'nın 2014 yılında yayınlanan ve üç kitaptan oluşan ''Aşkın İstlası'' serisinin ilk kitabı “Yol” ilk 3 ayda 100.000’in üzerinde sattı. Aynı kitap 8 ay boyunca en çok satanlar listelerinde yerini korudu.

2007 yılında yayınlanan ''Dinle Neyden'' isimli filmin başrol oyuncularından biri oldu ve buradaki Derviş rolüyle 2008 yılında Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülünü elde etti.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

METİN HARA VE ADRİANA LİMA NEDEN AYRILDI? METİN HARA'NIN YENİ SEVGİLİSİ

Metin Hara dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşk edeniyle uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Annesinin rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'ye dönen Hara, bu tercih nedeniyle yollarını ayırdıklarını söylemişti. Ünlü ismin, bu yaz başından beri oyuncu Hilal Altınbilek ile beraber olduğu iddiaları ise, ikilinin birlikte görüntülenmesiyle onaylandı. Hilal Altınbilek geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi ve Metin Hara ile ilgili sorulara "her şey çok güzel gidiyor" yanıtını verdi.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

METİN HARA'NIN KİTAPLARI

Rüzgar ile Karahindiba

Invasion of Love - The Path

Aşkın İstilası - Dem

İyiliğin Bilim Hali 

İyiliğin Hareket Hali 

Aşkın İstilası - Yol 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading