Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mete Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Piyade Binbaşı Mete Yıldırım aslen nereli?

Mete Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Piyade Binbaşı Mete Yıldırım aslen nereli?

Milli Savunma Bakanlığı'nın, yaptığı açıklamada Piyade Binbaşı Mete Yıldırım'ın, Barış Pınarı Harekat bölgesinde yaşanan silah kazası sonucu yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede Yıldırım'ın şehit düştüğü ifade açıklandı. Peki Mete Yıldırım kimdir, nereli? Detaylar haberimizde...

Kimdir

15.03.2024, 19:04

Milli Savunma Bakanlığı'nın, yaptığı açıklamada Piyade Binbaşı Mete Yıldırım'ın, Barış Pınarı Harekat bölgesinde yaşanan bir silah kazası sonucu yaralandığı belirtildi. Kaldırıldığı hastanede Yıldırım'ın şehit düştüğü açıklandı. Peki Mete Yıldırım kimdir, nereli? Detaylar haberimizde...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

METE YILDIRIM KİMDİR?

Piyade Binbaşı Mete Yıldırım'ın Barış Pınarı Hareket bölgesinde yaşanan silah kazası sonrası şehir düştüğü haberi yürekleri yaktı. Haberi Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından duyurdu. Mete Yıldırım'ın kaza sonrası yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede şehit düştüğü açıklandı. Şehit Mete Yıldırım'ın evli ve 1 kız 1 erkek çocuk babası olduğu öğrenildi. 

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

ŞEHİT PİYADE BİNBAŞI METE YILDIRIM NERELİ?

Şehit Piyade Binbaşı Mete Yıldırım, Ankara'nın Elmadağ ilçesine kayıtlı olduğu bev Şanlıurfa Valiliğinden de 11’inci Komando Tugay Komutanlığı Personeli olarak görev yaptığı açıklandı. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı Piyade Binbaşı Mete Yıldırım için açıklama yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere kullanıldı:

"Barış Pınarı Harekat Bölgesinde, 23 Kasım 2021 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Bnb. Mete Yıldırım meydana gelen silah kazası sonucu yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Şanlıurfa Valiliği de 11’inci Komando Tugay Komutanlığı Personeli P. Bnb. Mete Yıldırım'a ilişkin açıklama yayınladı.

Valilikten yapılan açıklamada;

“Barış Pınarı Harekat Bölgesinde 23/11/2021 tarihinde 11’inci Komando Tugay Komutanlığı Personeli P. Bnb. Mete Yıldırım şehit olmuştur. Şehidimiz 24/11/2021 Çarşamba günü saat 09.00’da GAP Havaalanında düzenlenecek olan tören sonrası Ankara iline uğurlanacaktır. Şehidimizin ruhu şad olsun.”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yayımladığı başsağlığı mesajında “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Kasım 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading