Yandex Metrica

Meryem Uzerli kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Meryem Uzerli'nin oynadığı filmler neler

Meryem Uzerli kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Meryem Uzerli'nin oynadığı filmler neler

Acun Ilıcalı Meryem Uzerli'yi ikna etti. Meryem Uzerli kimdir ve kaç yaşında ? Meryem Uzerli'nin eşi kim? İşte güzel oyuncu hakkında tüm merak edilenler...

Kimdir

09.04.2024, 07:09

Acun Ilıcalı 'Yeteneksizsiniz Türkiye'nin' yeni sezonu için kolları sıvadı. Son yıllarda düşen programın reytinglerini yükseltmeyi planlayan Ilıcalı, jüri koltuğunu da sağlama almak istiyor. Uzun zamandır jüri koltuğuna oturtmayı istediği Meryem Uzerli'yi bu defa ikna etmeyi başardı. Yeni sezonda jüri olması beklenen başarılı ve güzel oyuncu, bu hamleyle birlikte spot ışıklarını üzerine çekti. Haberi öğrenenler hemen telefonlarına sarılıp Meryem Uzerli kimdir ve nereli? Meryem Uzerli kaç yaşında ve burcu ne? Meyrem Uzerli'nin oynadığı filmler ve diziler neler? Meryem Uzerli'nin eşi kim? Gibi sorular sordular. Gelin birlikte Meryem Uzerli'nin hayatını mercek altına alalım.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MERYEM UZERLİ KİMDİR VE NERELİ?

12 Ağustos 1983 yılında Almanya'nın Hessen eyaletinin Kassel şehrinde dünyaya geldi. Uzerli 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızıdır. Uzerli'nin iki ağabeyi ve bir de ablası vardır. Asıl adı Meriem Sahra Uzerli olan Meryem Uzerli'nin Alman Ursula babası ise Türk Hüseyin Uzerli'dir. 

Meryem Uzerli genç yaşlarda oyunculuğa merakı oldu. Bu nedenle Hamburg'a yerleşip Schauspielstudio Frese'de tiyatro ve oyunculuk eğitimi aldı. Uzerli, Berlin öncelikte olmak üzere Almanya'nın birçok şehrinde tiyatrolarda sahne aldı.

Takvimler 5 Ocak 2011'i gösterdiğin onu Türkiye'de tanınır kılan ve ülkemizdeki popüleritesinde büyük etkiye sahip olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin seçmelerine katıldı. Bu dizi Uzerli'nin kariyerinde dönüm noktası oldu. 8 ay süren seçmeleri kazanan Uzerli, sonrasında Hürrem rolüyle büyük ses getirdi.

2011 senesinde Hürrem Sultan rolü için iki defa en iyi kadın oyuncu, ve bir defa da TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görüldü. 2012 senesinde ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Uzerli 2013 senesinde başarıyla yürüttüğü Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini tükenmişlik sendromu hastalığına yakalandığı için bıraktı.

Meryem Uzerli 173 cm boyunda ve ana dili Almanca'dır. Aynı zamanda çok iyi İngilizce biliyor. Bozuk Türkçesi onu ülkemizde daha sempatik bir hale getirdi.  Almanya'da bir çok dizi ve  televizyon filminde rol alan Meryem Uzerli yüzme, binicilik ve basketbol sporlarını yaptı. Sadece dizi ve filmlerde değil, önemli reklamlarda da boy gösterdi.

2015 senesinde "Annemin Yarası" isimli sinema filminde Meryem Uzerli, Ozan Güven ile başrolde oynadı. Sinema filmi, Türkiye'de 11 Mart 2016'da gösterime girdi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

MERYEM UZERLİ'NİN EŞİ VE ÇOCUKLARI KİM

Meryem Uzerli Can Ateş ile evlenmedi fakat birlikteliklerinden Lara isimli kız çocukları dünyaya geldi. Tükenmişlik sendromunun etkisiyle Ateş'le boşanan Uzerli kızı Lara'yı Almanya'da tek başına büyüttü. Burada Amerikalı sevgilisinden Lily Koinin adında bir kız çocuğuna sahip oldu. Meryem Uzerli uzun süre basından kızını ve sevgilisini gizli tuttu.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MERYEM UZERLİ'NİN ÖZEL HAYATI VE KARİYERİ

Meryem Uzerli özel yaşamıyla da kariyeriyle olduğu gibi magazin dünyasının önemli figürlerin oldu. İlk olarak küvette paylaştığı üstsüz pozu nediniyle menajerlik şirketiyle yol ayrımına girmesi gündem oldu. Söylentilere göre Meryem Uzerli ile menajerlik-basın işlerini yürüten şirketin yetkilileri, uzun süre anlaşmazlıklar yaşadılar. Uzerli’nin menajerlik firmasının isteklerini kabul etmediği, Türkçe eğitimini ağırlık vermediği ve krizin de buradan patlak verdiği söylendi.

Daha sonra Uzerli’nin devamlı yeni ilişkilerle gündeme gelmesi sürekli magazinde yer alması sabırları taşırdı. Meryem Uzerli ile menajerlik şirketinin yetkilileri arasındaki olayların tam olarak nereden patlak verdiği bilinmese de Uzerli'nin yaşadığı düşüşte bu sürtüşmenin büyük payı olduğu söyleniyor.

Uzerli Hürrem karakteri sayesinde sayısız projeden teklif aldı. Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın Arap ülkelerinde çok sevilmesi nedeniyle oralardaki reklam filmlerinde rol alması için kendisine birçok teklif iletildi. Meryem Uzerli’nin oyunculuk kariyerindeki en büyük krizi Muhteşem Yüzyıl’da popülerliğinin zirvede olduğu dönemde yaşandı. O dönem Uzerli, ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalandığını açıkladı çalışmaktan vazgeçti. Bu söylemi ülke basınında uzun süre tartışıldı. Uzerli ise her şeyi arkasında bırakıp Almanya’ya gitti. O dönemde Uzerli’nin özel hayatında büyük problemler yaşadı. 

Hamile olduğu eşi Can Ateş'den ayırılan Uzerli sonraki süreçte medyada spekülatif hamleler yaptı. Sevgilisi Ateş'le medya üzerinden sürekli tartıştı. O dönem Can Ateş’in hakkında dolandırıcılık iddiaları çıktı ve borsacı olarak bilinen Ateş yurt dışına kaçtı. Meryem Uzerli, bu dönem bazı gazetelere verdiği röportajlarında hamile kalma sürecinden bahsetti. 

Fakat Meryem Uzerli, bu ayrılığın etkilerini üzerinden attıktan sonra kariyerinde yeniden yükselişe geçti. Fakat kariyeri iyi ilerlese de güzel oyuncu aşkta aradığını bir türlü bulamadı. Alp Özcan ile kısa süreli birliktelik yaşayan yıldız oyuncu yine umduğunu bulamadı. 

Alp Özcan ilişkisi sona eren Uzerli, şimdilerde Şeyma Subaşı'nın oturduğu aşk kadını rolüne o dönem talipti. Uzerli Mısırlı Bassel Alzaro’ya yeni ilişkiye başladı. Fakat bu ilişki de hüsranla sonuçlandı. Meryem Uzerli’nin ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisiyle büyük etki yaratacağı beklenirken aksi olması sektörü şaşkınlığa uğrattı. Bu nedenle bu dizi macerası da kısa sürdü.

Yine o dönemde Kenan İmirzalıoğlu'la başrolü paylaştığı Cingöz Recai filmi gişede tam anlamıyla dipte kaldı. Sonrasında asıl büyük hüsran ise Özcan Deniz ve Aslı Enver ile rol aldığı Öteki Taraf ile yaşandı. Büyük beklentiyle hazırlanan film 388 bin kişi tarafından izlendi ve beş hafta sonra vizyondan kaldırıldı.

MERYEM UZERLİ KUVET POZU

Meryem Uzerli  paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Uzerli son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı küvet pozuyla dikkatleri üzerine çekti. Kimileri bu poza tepki gösterirken, Uzerli'nin tepkileri umursamaz story paylaşımları ise dikkat çekti.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MERYEM UZERLİ'NİN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLERİ

-Inga Lindström Britta Yardımcı oyuncu (2008 ALMANYA)

-Das total verrücktes Wochenende Yardımcı oyuncu (2009 ALMANYA)

-The Line Anna (2009 ALMANYA)

-Sterne über dem Eis Öğrenci (2009 ALMANYA)

-Journey of No Return Hostes (2010 ALMANYA)

-Ein Fall für zwei Ankel (2010 ALMANYA)

-2013 Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan (2011 TÜRKİYE)

-Gecenin Kraliçesi Selin (2016 TÜRKİYE)

-Annemin Yarası Marija (2016 TÜRKİYE)

-Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi (2016-2017 TÜRKİYE)

-Cingöz Recai (2017 TÜRKİYE)

-Türkiye 2017 Öteki Taraf (2017 TÜRKİYE)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading