Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Oflaz sevgilisi kim?

Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Oflaz sevgilisi kim?

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla sık sık gündem olan Survivor'un kadın şampiyonu Merve Oflaz hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Oflaz sevgilisi kim? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

15.03.2024, 22:33

"Var mısın Yok musun?" programı ile tanınan ve sonrasında Survivor yarışmasının şampiyonu olan Merve Oflaz hakkında, "Merve Oflaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Oflaz sevgilisi kim?" sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

MERVE OFLAZ KİMDİR?

23 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde doğan Merve Oflaz, İlk ve orta öğrenimini Çengelköy Nursen Fuat Özdayı İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır. 2005 yılında Çengelköy Lisesi'nden mezun olan Oflaz, tenis ve yüzme sporu ile ilgilenmiştir. Merve Oflaz liseden sonraki döneminde; Oto Show, Boat Show gibi çeşitli organizasyonlarda hostes olarak görev aldı.

Üniversitede İngilizce öğretmenliği bölümüne gitmek için hazırlanmasına karşın istediği yeri kazanamadı. Bunun üzerine Dalyan Kulüp'te tenis ve yüzme antrenörlüğü yapmaya başladı. 2008 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nun sınavlarını kazandı. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun progrramına katıldı ve 80 bin TL kazandı. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler yarışmasına katılarak burada birinci oldu. Ünlü isim sonrasında oyunculuk eğitimi alarak kariyerini bu yönde ilerletti. Fenerbahçe taraftarı olan Oflaz, 168 boyunda ve 54 kilodur.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

MERVE OFLAZ SEVGİLİSİ KİM?

Ünlü isim Merve Oflaz 2020 yılından beri Allan Hakko ile bir birliktelik içerisinde. Çift sık sık sosyal medya hesaplarından aşk dolu pozlarını paylaşıyor.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

MERVE OFLAZ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

  • 2011 - Muhteşem Yüzyıl (Ayşe Hatun)
  • 2012 - Kalbim 4 Mevsim (Aslı)
  • 2014 - Not Defteri (İclal)
  • 2014 - Gulyabani
  • 2014 - Güzel Köylü (Oya)
  • 2015 - Eve Dönüş (İpek)
  • 2016 - Kertenkele (Şenay)
  • 2016 - Rengarenk (Saadet)
  • 2017 - Arka Sokaklar (Bahar Ayan)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading