Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?

Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?

Merve Boluğur, Instagram hesabında paylaştığı video ve fotoğraflarla gündeme geldi. Oyuncu, daha sonra internette 'Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?' aramaları yapılmaya başladı. Peki Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?

Kimdir

24.03.2024, 17:44

Merve Boluğur Instagram hesabından yayınladığı video ve fotoğraflarıyla gündemde bomba etkisi oluşturdu. İnternette 'Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?' diye araştırma yapılmaya başlandı. Peki Merve Boluğur kimdir? Merve Boluğur kaç yaşında, nereli?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

MERVE BOLUĞUR KİMDİR?

Merve Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Boluğur, anne tarafından Yugoslav göçmeni kökenli, baba tarafından ise İzmirlidir. 2006 - 2007 yılları arasında yayımlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir karakteri başrol oynayarak tanındı. Daha sonra da TRT'de yayımlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül isminde bir karaktere hayat verdi. 

Merve Boluğur, 2009 senesinde Star TV'de yayımlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri oynayarak oyunculuğuna devam etti. Kolpa'nın "Kadınım" şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte bulundu. Boluğur, Keremcem'in "Yutkunamıyorum" şarkısının klibinde de kamera karşısına çıktı. Küçük Sırlar adlı dizide "Ayşegül" karakterini canlandıran Merve Boluğur, Kuzey Güney adlı dizide ise Zeynep karakterine hayat verdi. Boluğur, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nurbanu Sultan'ı oynadı.

Merve Boluğur, Kadir Has Üniversitesi'nin hazırlığında kaldı ve daha sonra eğitimi bırakarak Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Boluğur, 24 Ağustos 2015'te Murat Dalkılıç ile evlendi. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki "Boya Gitsin" şarkısında beraber düet yaptılar. Çift 11 Eylül 2017 tarihinde boşanarak yollarını ayırdı.Merve Boluğur, 2018 yılı Mart ayında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading