Yandex Metrica

Melik Yiğitel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Melik Yiğitel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Televizyon yorumcusu ve gazeteci Melik Yiğitel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Melik Yiğitel’in hayatı ve biyografisi.

Kimdir

08.04.2024, 08:26

Son zamanlarda gündeme dair yorumlarıyla dikkatleri çeken TürkMedya Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel’in hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Gazeteci Melik Yiğitel kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Melik yiğitel’in hayatına dair merak edilen ayrıntılar... 

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

MELİK YİĞİTEL KİMDİR? 

1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melik Yiğitel, lisans öğrenimini Ankara’da Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü’nde tamamlayarak 1995 yılında mezun olmuştur.  

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra kısa sürede gazetecilik hayatına atılan Yiğitel, muhabir olarak HBB TV ve Kanal D gibi kanallarda çalışma fırsatı bulmuştur.  

Daha sonra 2002 yılında Show TV’de haber müdürlüğü görevini üstlenen Melik Yiğitel, burada görevine 2007 yılına kadar devam etmiştir. 

Aynı zamanda televizyonculuk kariyerinde “Son Baskı”, “Düşünce Kulübü”, “Yeni Türkiye” ve “Siyaset 24” isimli pek çok tartışma programını da hazırlayıp sunan Yiğitel, ayrıca 24 TV’de ise Ankara Haber Müdürü olarak görev yapmış ve aynı kanalda “Kulis” adlı tartışma programını hazırlayıp sunmuştur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading