Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef Rağde kimdir? Rağde Ali Beyat nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MasterChef Rağde kimdir? Rağde Ali Beyat nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor?

9 Ağustos Salı günü TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Birinci olarak ana kadroya katılmak için mücadele eden Rağde Ali Beyat ana kadroyu kıl payı ile kaçırdı. Peki MasterChef Rağde kimdir? Rağde Ali Beyat nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

23.01.2024, 19:39

Masterchef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar hünerlerini sergiledi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu en başarılı yemekleri hazırlayan en başarılı kişiyi ana kadroya aldı. Ana kadroya girmek için uğraşan ama ikinci olan MasterChef Rağde  hayatı merak edildi. Peki MasterChef Rağde kimdir? Rağde Ali Beyat nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF RAĞDE KİMDİR?

Rağde Ali Beyat, MasterChef Türkiye 2022 yarışmasına Kuşadası’ndan katılmaktadır. Aslen Irak Kerküklü ve Türk Dili Ve Edebiyatı mezunu MasterChef Rağde Türkçe öğretmenidir. Rağde Ali Beyat,  yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

MasterChef Rağde, 12 yaşından beri hep yemek yaptığını, yemek yapmayı deliler gibi sevdiğini söylüyor. Aynı zamanda Rağde Ali Beyat, elinin lezzetli olduğuna inanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading