Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef Onur kimdir? Masterchef 2022 Onur Biçim kaç yaşında, nereli? Onur Biçim Instagram hesabı

Masterchef Onur kimdir? Masterchef 2022 Onur Biçim kaç yaşında, nereli? Onur Biçim Instagram hesabı

Masterchef 2022'ye veda eden isim Onur Biçim oldu. Mutfağa küçük yaşta giren Onur'la ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Masterchef 2022 Onur Biçim kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Kimdir

26.02.2024, 16:03

Masterchef 2022 tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar, en iyi tabağı çıkarabilmek için her gün mücadele ediyor. Masterchef'in 4 Eylül'de elenen yarışmacısı Onur Biçim oldu. İzleyiciler Onur ile ilgili bilgileri araştırıyor. Peki Masterchef Onur kimdir, kaç yaşında? Masterchef Onur Biçim nereli? İşte detaylar...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF ONUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Masterchef ilk ve ikinci tur elemelerini başarıyla geçen Onur Biçim, final turunda mücadele etti. Yarışmanın 3 Ağustos akşamı yayınlanan yeni bölümünde, ilk turu yalnızca Onur ve Tolga geçebildi.

İkinci etapta iki yarışmacıya ana ürün olarak böbrek verildi ve yaratıcı yemek yapmaları istendi. Değerlendirme sonucunda Masterchef2022 ana kadroya giren 3. isim Onur Biçim oldu.

Onur Biçim 24 yaşındadır ve Diyarbakırlıdır. Küçük yaştan itibaren mutfaklarda çalışan Biçim, aşçıdır. Yarışmaya Antalya'dan katılan Onur, alaylı olarak yetiştiğini ve 14 yaşından itibaren mutfakta olduğunu belirtmişti. 

İlk turda kuzu sırtı yapan Biçim, iki evetle bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

ONUR BİÇİM INSTAGRAM HESABI

Masterchef 2022 yarışmacılarından Onur Biçim, Instagram'da "onurbcm" ismiyle bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading