Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında?

MasterChef Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında?

MasterChef'te Görkem'in elenmesinin ardından kadroya dahil olan Mustafa Ozan, MasterChef hayranları tarafından merak ediliyor. Peki Mustafa Ozan kimdir? Mustafa Ozan kaç yaşında?

Kimdir

23.01.2024, 17:54

MasterChef’te Safanur, Tunahan, Tahsin, Burcu, Hamza ve Görkem’in olduğu eleme günü geride kaldı. Görkem elenirken kadroya yeni bir isim dahil oldu. Mustafa uzun süren bir savaşın ardından ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki, Mustafa Ozan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Mustafa Ozan hakkında merak edilenler.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

MUSTAFA OZAN KİMDİR?

Aslen Edirneli olan Mustafa Ozan, yarışmaya İstanbul’dan katılmıştır. Aşçılığı profesyonel olarak yapan Mustafa, 4 yıldır bir restoranda çalışmaktadır. Kendini finalde gördüğünü her fırsatta dile getiren Mustafa’yı, yarışmaya çevresindekiler teşvik etmiş. Mustafa, çevresindeki insanların sürekli olarak MasterChef’e katıl demesi ile başvurusunu yapmış. İlk turda bezelye püresi ve tarhana soslu levrek yapan Mustafa, 3 evet ile bir üst tura katılmaya hak kazanmıştı. Üçlü düellolarda Emre, Mert ve Mustafa yaprak sarma yapmışlar ve bu düellodan çıkan isim Emre olmuştu. Ana kadro seçmelerinde büyük bir mücadele veren Mustafa, yedeklere girmeyi başardı. Bu hafta Görkem'in elenmesinin ardından ise ana kadroya dahil olmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading