Yandex Metrica

MasterChef Mert Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Mert elendi mi?

MasterChef Mert Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Mert elendi mi?

Masterchef 2021'de başarılı isimlerden biri olan Mert Yılmaz'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Masterchef Mert Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? MasterChef Mert elendi mi?

Kimdir

04.04.2024, 05:43

MasterChef’in 40.bölümünde ana kadroya 13. isim olarak dahil olan Mert Yılmaz, MasterChef hayranları tarafından sevilen bir isim. Peki Mert Yılmaz kimdir, aslen nereli, mesleği ne? İşte, MasterChef Mert'in hayatı.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

MERT YILMAZ KİMDİR?

Aslen Bolu Mengenli olan Mert Yılmaz, MasterChef’e Los Angeles’tan katılmıştır. 2009 yılında aşçılık bölümünden mezun olan Mert, 4 sene bu mesleği yaptıktan sonra 8 yıl ara vermiştir. 29 yaşında olan Yılmaz, şu an bir catering firmasında aşçılık yapıyor. Fakat geçtiğimiz aylarda çalıştığı bu firmadan ayrılmış. Son üç aydır bulunduğu ve taksicilik yaptığı Los Angeles'tan yarışma için gelmiş. Mert Yılmaz, MasterChef’in ilk turunda şeflere ızgara somon hazırlamış ve 3 evet alarak bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı. İkinci turda Ozan, Mert ve İlhan eşleşmesi yapıldı. Şefler, yarışmacılardan lazanya yapmalarını istedi buradan da başarı ile çıkan Mert, ana kadro seçmelerinde Kazandibi yaptı. En iyi tabakları hazırlayan yarışmacılar final turuna yükseldi. Final turunda yarışmacılara işkembe verildi. Yarışmacıların işkembeyi kullanarak 40 dakika içinde yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda rakiplerini geride bırakarak ana kadroya dahil olan yarışmacı, Mert Yılmaz olarak belirlendi.

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF MERT ELENDİ Mİ?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef'in başarılı yarışmacısı Mert Yılmaz, 27 Aralık 2021'de yayınlanan bölüm ile, MasterChef macerasını sonlandırdı. Potada Hasan ve Burcu ile yarışan Mert, elenen isim oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading