Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef Hamza Mercimek nereli, kaç yaşında twitter ve instagram hesabı var mı?

MasterChef Hamza Mercimek nereli, kaç yaşında twitter ve instagram hesabı var mı?

MasterChef'de bir dönem yarışan fakat eleme potasından çıkamayan ve yarışmaya veda eden Hamza Mercimek'ın hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Peki MasterChef Hamza Mercimek kimdir? Hamza Mercimek elendi mi?

Kimdir

25.02.2024, 13:56

MasterChef’in ilk yarışmacılarından biri olan Hamza Mercimek, MasterChef hayranlarının merak ettiği isimler arasına girdi. Peki Hamza Mercimek kimdir? Hamza Mercimek kaç yaşındadır? İşte Hamza Mercimek hakkında merak edilenler…

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HAMZA MERCİMEK KİMDİR?

1996 yılında İstanbul’da doğan Hamza Mercimek, aslen Bolu Mengenlidir. 25 yaşında olan Hamza’nın 2 kardeşi vardır. Liseyi Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde okudu. Yaşantısını İstanbul Ümraniye'de sürdürmektedir. Yemek tutkusunun ailesinden geldiğini söyleyen Hamza, 2020'de World Food İstanbul'un düzenlediği yarışmada asma yaprağında barbun yemeği ile 'En Yaratıcı Tabak' ödülünü aldı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF HAMZA ELENDİ Mİ?

TV8’in sevilen programı MasterChef’te yarışan Hamza Mercimek, 26 Eylül akşamı yayınlanan bölümde elenen isim oldu. Yapım ekibinin verdiği ikinci şans yarışında savaşan Mercimek, ne yazık ki kazanan 2 kişi arasına giremedi. Geri dönen yarışmacılar Azize ve Görkem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading