Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir, mesleği ne, aslen nereli?

Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir, mesleği ne, aslen nereli?

Masterchef 2021'de ana kadroya 12. isim olarak giren Eren Kaşıkçı'nın hayatı merak ediliyor. Peki, Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir, mesleği ne, aslen nereli? MasterChef Eren elendi mi?

Kimdir

04.02.2024, 07:33

Masterchef 2021'de ana kadroya 39. bölümde 12. isim olarak dahil olan Eren Kaşıkçı, MasterChef izleyenler tarafından merak edilen isimler arasında yer alıyor. Ana kadroya dahil olan 12. isim Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir? Eren Kaşıkçı nerelidir?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

32 yaşında olan Eren Kaşıkçı, Tokatlıdır. Yarışmaya Çanakkale Gökçeada’dan katılan Eren, uzun süre otellerde görev almış ve sonrasında Gökçeada’ya yerleşmeye karar vermiştir. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, Gökçeada'da sörf otelinde şeflik yapıyor. MasterChef’in ilk turunda imroz kuzusu hazırlayan Kaşıkçı, şeflerden 3 evet aldı. İkinci turda, Eren, Bahri ve Emirhan eşleşmesi yapıldı. Süt helvasının yapıldığı turda, rakiplerini eleyerek bir üst tura çıkmaya hak kazanan isim Eren Kaşıkçı oldu. 39. bölümde ana kadroya girmek için bu sefer Macar gulaşının yapılması istendi. En iyi Macar gulaşını yapan 7 yarışmacı final turuna geçti. Final turundaki yarışmacılardan hindibayı kullanarak yaratıcı bir yemek hazırlamaları istendi. Gecenin sonunda hindiba ve mantarlı buğday salatası hazırlayan Eren, 12. isim olarak ana kadroya dahil oldu.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF EREN ELENDİ Mİ?

MasterChef'in gözde yarışmacılarından biri olan Eren, uzun zamandır potaya girmeyen isimler arasındaydı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde potada olan Eren, akıllara "MasterChef Eren elendi mi?" sorularını getirdi. Lakin Eren 4 ceketten birini alarak yarışmaya devam eden isimlerden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading