Yandex Metrica

Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, nereli?

Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, nereli?

Mahmut Çuhadar 9 Haziran 2020’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevine başlamıştı. 10 Mart 2023 tarihinde sağlık sorunlarını sebep göstererek istifa etti. İstifanın ardından Mahmut Çuhadar’ın hayatı merak konusu oldu. Peki, Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.01.2024, 20:33

Mahmut Çuhadar 9 Haziran 2020’de Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görevine başlamıştı. 10 Mart 2023 tarihinde sağlık sorunlarını sebep göstererek istifa etti. İstifanın ardından Mahmut Çuhadar’ın hayatı merak konusu oldu.Mahmut Çuhadar kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

MAHMUT ÇUHADAR KİMDİR?

Mahmut Çuhadar, 1967'de Samsun’un Bafra ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Bafra ilçesinde tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. 1989-1990 yılları arasında kısa dönem askerlik görevini tamamladı.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

MAHMUT ÇUHADAR İSTİFASINI DUYURDU

Çuhadar, "Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden yaşadığım sağlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiş bulunmaktayım" diyen Çuhadar, "06.02.2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına dair inancım tamdır. Adıyaman ve Adıyaman’lı hemşehrilerimin yüreğimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading