Yandex Metrica
SON DAKİKA
Luis Suarez kimdir, kaç yaşında? Luis Suarez nereli, hangi takımlarda oynadı?

Luis Suarez kimdir, kaç yaşında? Luis Suarez nereli, hangi takımlarda oynadı?

Luis Suarez ile Fenerbahçe arasında görüşmeler başladı. Fenerbahçe, Alexander Sörloth ve Weghorst transferinde istediği sonuca ulaşamayınca dünyaca ünlü futbolcu Luis Suarez ile görüşme yapıyor. Bu olay sonrasında sarı lacivertli taraftarlar internette Luis Suarez hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki Luis Suarez kimdir, kaç yaşında? Luis Suarez nereli, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

15.03.2024, 23:27

Luis Suarez, Fenerbahçe ile gündemde yerini aldı. Fenerbahçe, Alexander Sörloth ve Weghorst ile istediği sonuca ulaşamadı. Bu olay sonrasında sarı lacivertli ekip dünyaca ünlü Luis Suarez ile görüşme yapmaya başladı. Peki Luis Suarez kimdir, kaç yaşında? Luis Suarez nereli, hangi takımlarda oynadı?

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

LUIS SUAREZ KİMDİR?

Luis Suarez, 24 Ocak 1987 tarihinde Uruguay'ın Salto kentinde doğdu. Luis Suarez'in tam adı Luis Alberto Suarez Diaz'dır.

Luis Suarez, futbola ülkesinin Nacional takımının altyapısında adım attı. Uruguaylı golcü, Groningen, Ajax, Liverpool ve Barcelona formalarını giymesinin dışında 2020 yılında Atletico Madrid'e transfer edildi. Geçtiğimiz sezon kazanılan La Liga şampiyonluğunda büyük payı olan yıldız futbolcu, geride bırakılan sezon çıktığı 38 maçta 13 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Uruguay Milli Takımı'nın formasını 132 kez giyen ve 68 gol atan Suarez'in güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro'dur.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

LUIS SUAREZ HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Luis Suarez, 2010/11 sezonunda 13 maça çıkarak 4 gol attı. Suarez, 2012-13 sezonunda 33 maça çıkıp 23 gol kaydetti. Luis Suarez, Norwich ve Wigan maçlarında hat-trick yaptı. Suarez, Liverpool'daki hat-trick sayısını 3'e, kendisinin hat-trick sayısını ise toplam 7'ye çıkardı. 21 Şubat 2013 tarihinde, Zenit ile oynanılan Avrupa Ligi maçında 2 gol atarak fileleri havalandırdı. 

Luis Suarez, Liverpool-Chelsea karşılaşmasında ikili pozisyon anında rakibi Branislav Ivanoviç'i kolundan ısırarak 10 maç ceza aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading