Yandex Metrica
SON DAKİKA
Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Fenerbahçe, Lincoln Henrique ile anlaşma sağladı. Santa Clara daha önce, Çaykur Rizespor takımında forma giydi. Peki Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Kimdir

23.01.2024, 19:24

Lincoln Henrique, vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Lincoln Henrique, Sarı lacivertli takıma dahil olması için çalışmalar sürdürülüyor. Yeni sezonda Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Lincoln Henrique ile transfer aşamasının sonuna geliniyor. Peki Lincoln Henrique kimdir? Lincoln Henrique kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı?

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

LINCOLN HENRIQUE KİMDİR?

Lincoln Henrique, kariyerine Gremieo'nun altyapısında başladı.  2015 yılında A Takım'a yükselen Lincoln Henrique, 2 sezon Brezilya ekibinin formasını terletti. 

23 yaşındaki Lincoln Henrique, 2017-18 sezonunda Çaykur Rizespor'a kiralık olarak transfer oldu. Lincoln Henrique, Çaykur Rizespor'da bir sezon bulundu ve 20 maçta 3 gol, 2 asist yaptı.

Bir sonraki sezon Gremio'ya dönen Lincoln Henrique, 2018-19 sezonunda America Mineiro'ya kiralanıp 2019-20 arasında Santa Clara'ya bonservisle transfer edildi.

Lincoln Henrique, Santa Clara formasıyla 109 maça çıktı ve 9 gol, 23 asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading