Yandex Metrica

La Casa De Papel Tokyo kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

La Casa De Papel Tokyo kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

La Casa De Papel dizisinin azılı hırsızı Tokyo kimdir, Tokyo'nun gerçek adı ne? Ursula Corbero kimdir, kaç yaşında? Ursula Corbero'nun sevgilisi kim?

Kimdir

23.04.2024, 09:41

La Casa De Papel dizisinin 5. bölümünün gelmesiyle Tokyo kimdir, kaç yaşında, Tokyo'nun gerçek adı ne gibi soruların cevapları aranmaya başlandı. Netflix yapımı La Casa De Papel'in Tokyo karakteri Ursula Corbero kimdir, kaç yaşında? Ursula Corbero'nun dizileri neler? İşte tüm detaylar...

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

URSULA CORBERO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Güzel oyuncu Ursula Corbero, 11 Ağustos 1989 tarihinde İspanya’nın Barcelona kentinde doğdu. Corbero, çocukluk yıllarındayken reklam filmlerinde oynamaya başladı. Daha sonra henüz 13 yaşındayken bir televizyon dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine adım attı. Ursula Corbero 2008 yılına gelindiğinde Física o Química isimli dizide hayat verdiği Ruth Gomez karakteriyle İspanya’da tanınırlığını artırdı.

Başarılı oyuncu 2015 yılında komedi türündeki Cómo Sobrevivir a una Despedida isimli filmde başrol olarak rol aldı. Ancak Ursula Corbero'nun oyunculuk hayatındaki en büyük çıkışı önce Antena 3 kanalında yayınlanan ve bir sezon sonra Netflix’te yayınlanarak dünya çapında bir kitleye ulaşan >La Casa de Papel dizisindeki karakteri Tokyo ile yaşadı. Corbero'nun, Najwa Nimri, Alba Flores, Alvaro Morte gibi isimlerle birlikte rol aldığı dizinin sevilmesinin ardından devam ettirilmesine karar verildi ve güzel oyuncu 4.sezonun sonuna kadar dizide kaldı. Beşinci sezon ise izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizideki karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan ve dünya çapında takipçi kitlesi olan oyuncu aynı zamanda modelliğe de devam ediyor.

Barcelona'da doğan oyuncu aynı zamanda Barcelona taraftarı. Feminizmi desteklediğini dile getiren Ursula Corbero, verdiği bir röportajda ''Evet ben bir feministim. Kadınlar için verilen bu mücadelenin dengeyi sağlamak için gerekli olduğunu düşünüyorum. Hislerim bu yönde. Bazen insanların feministliğin çok abartıldığı yönündeki eleştirilerini duyuyorum ama bence bu böyle olmalı.'' şeklinde konuştu. La Casa De Papel dizisinin Tokyo karakterine hayat veren oyuncu aynı zamanda We Are Water ismindeki, su kaynağının doğru kullanması için başlatılan çalışmalara da destek veriyor.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

LA CASA DE PAPEL TOKYO EVLİ Mİ? URSULA CORBERO'NUN SEVGİLİSİ KİM?

Ursula Corbero 2016 yılından beri Chino Darín ile birlikte. Güzel oyuncunun Arjantinli sevgilisi Chino Darín de kendisi gibi oyuncu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading