Yandex Metrica
SON DAKİKA
La Casa De Papel'in Berlin'i Pedro Alonso kimdir, kaç yaşında?

La Casa De Papel'in Berlin'i Pedro Alonso kimdir, kaç yaşında?

La Casa De Papel'in Berlin karakterine hayat veren Pedro Alonso kimdir, kaç yaşında? Pedro Alonso'nun sevgilisi kim? La Casa de Papel Berlin'in hastalığı ne?

Kimdir

28.03.2024, 10:27

3 Eylül'de 5.sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan La Casa de Papel dizi oyuncuları merak konusu oldu. Berlin karakterinin dizideki rolü sonlandı ancak eski sezonları izleyen kişiler ''La Casa De Papel Berlin kimdir, Pedro Alonso kaç yaşında, evli mi? Pedro Alonso'nun sevgilisi kim?'' sorularının cevaplarını aramaya başladı. İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

LA CASA DE PAPEL'İN BERLİN'İ PEDRO ALONSO KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ünlü oyuncu Pedro Alonso, 21 Haziran 1971 tarihşnde İspanya’nın Galiçya bölgesinde yer alan Vigo kentinde doğdu. Oyunculuk eğitimini Kraliyet Dramatik Sanat okulu’nda tamamladı ve daha sonra Teatro de la Danza’da eğitim aldı. Oyunculuk eğitimini tamamladıktan sonra aynı okulda ders vermeye başladı. Tecrübeli oyuncu tam bir tiyatro tutkunu ve aynı zamanda ressam. Pedro Alonso'nun Grupo Dom adında bir tiyatrosu var.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

PEDRO ALONSO'NUN OYUNCULUK KARİYERİ

Pedro Alanso, ilk televizyon deneyimini 1997 yılında Todos Los Hombres Sois İguales isimli diziyle kazandı. İlk deneyimini kazandığı sırada 26 yaşında olan Pedro Alonso, daha sonra oynadığı Grand Hotel isimli dizi ile İspanya’da tanınan ve sevilen bir oyuncu haline geldi. Bu dizideki başarısının ardından oyunculuk ve tiyatroda kariyer basamaklarını tırmanmaya başladı.

Dünyanın La Casa de Papel ile tanıdığı Pedro Alonso, bu diziye kadar birçok başarılı dizide yer aldı. Oyunculuğunu İspanya’da kanıtladıktan sonra La Casa de Papel dizisinde hayat verdiği Berlin karakteri ile kısa sürede dünyaca tanınan bir oyuncu haline geldi. Başarılı oyuncuya bu fenomen dizide Alvaro Morte, Ursula Corbero, Alba Flores, Najwa Nimri, Miguel Herran, Maria Pedraza, Paco Tous, Darko Peric, Jaime Menendez, Kiti Manver, Enrique Arce ve Juan Fernandez gibi isimler eşlik etti.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

LA CASA DE PAPEL'İN BERLİN'İ PEDRO ALONSO'DAN TÜRKİYE ZİYARETİ

Pedro Alonso'nun Türkiye ziyareti de çok konuşulmuştu. Alonso, 2018 yılında GQ Türkiye Men Of The Year dergisi tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde yılın Uluslarası starı seçildi. Sevilen oyuncunun İstanbul ziyaretinde sıcak kanlı ve hoş tavırları herkesi menun ederken, Türkçe konuşması ile herkesi şaşırtan anlara sahne oldu. İstanbul’a hayran olduğunu ifade eden başarılı oyuncu bir süre İstanbul’da yaşayarak resim çizmek istediğini ifade ederek de Türk izleyicilerinin gönlündeki yerini sağlamlaştırdı.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

PEDRO ALANSO EVLİ Mİ? PEDRO ALONSO'NUN SEVGİLİSİ KİM?

Pedro Alonso uzun süre kendisinden yaşça küçük Tatiana Djordjevic ile bilriktelik yaşadı. İkilinin şuan beraber olup olmadığı ise bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading