Yandex Metrica
SON DAKİKA
La Casa De Papel'in Alicia Sierra'sı Najwa Nimri kimdir, kaç yaşında?

La Casa De Papel'in Alicia Sierra'sı Najwa Nimri kimdir, kaç yaşında?

La Casa De Papel'in Alicia Sierra'sı Najwa Nimri kimdir? Vis a Vis Zulema Zahir olarak da tanıdığımız Najwa Nimri evli mi? Najwa Nimri şarkıları...

Kimdir

28.03.2024, 22:46

La Casa de Papel dizisinin beşinci sezonu yaklaşırken, izleyiciler ''La Casa De Papel Alicia Sierra karakteri kimdir, kaç yaşında? Najwa Nimri evli mi?'' gibi soruların cevaplarını yeniden aramaya başladı. İşte, Najwa Nimri kaç yaşında, nereli, şarkıları hangileri? La Casa de Papel Alicia Sierra gerçek adı ne? gibi tüm sorularınızın cevapları...

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

LA CASA DE PAPEL'İN MÜFETTİŞ ALİCİA SİERRA'SI NAJWA NİMRİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Başarılı oyuncu Najwa Nimri, 14 Şubat 1972 tarihinde İspanyol bir anne ve Ürdünlü bir babanın kızları olarak Pamplona İspanya’da dünyaya geldi. Tam gerçek adı Najwa Nimri Urrutikoetxea olan oyuncunun Karim Nimri ve Andre Nimri isimli kardeşleri, Sara ve Nadia isimli de iki üvey kardeşi vardır.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

NAJWA NİMRİ'NİN KARİYER HAYATI

Najwa Nimri, ilk oyunculuk deneimini 1995 yılında Barcelonalı bir yapımcı olan Daniel Calparsoro ile tanışmasının ardından Salto al Vacio (Boşluğa Atlarım) isimli filmde Alex rolü ile kazandı. Sinema dünyasına atılmasından sonra hayatı boyunca ilgi duyduğu müziğe yöneldi ve Respect ve Clan Club gibi farklı müzik gruplarında solist olarak yer aldı. Daha sonra Carlos Jean ile birlikte kurduğu NajwaJean isimli müzik grubu ile 1998 yılında No Blood, 2002 yılında Selection ve 2007 yıındda Ten Years After isimli albümleri çıkardı. Yine aynı grupla birlikte Asfalto, Guerreros ve 20 santimetros gibi filmlerin müzik yapımlarını üstlendi. 2001 yılında ilk defa Carrefuly solo albümünü yayınlamasının ardından 2003 yılında Mayday, 2006 yılında da Walkabout gibi solo albümler ile şarkıcılık kariyerine devam etti. Najwa Nimri hala tanınan ve sevilen bir sanatçı olarak şarkı söylemeye devam ediyor.

Oyunculuk eğitimi de alan Najwa Nimri, 1997 yılında Penelope Cruz ve Eduardo Noriega ile birlikte Abre Los Ojos isimli filmde rol aldı. 2015 yılında FOX İspanya kanalında yayınlanan ve cezaevinde geçen Vis a Vis dizisinde Alba Flores ile birlikte yer aldı. Bu yapım kısa bir süre sonra Netflix tarafından satın alındı ve Najwa Nimri böylece dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi.

2017 yılında Vampir müzikali olarak bilinen Drac Pack’te sahne aldı.

2019 Ylında yayınlanan ve Netflix dizisi olan La Casa de Papel dizisinin kadrosuna dahil oldu. Bu dizide müfettiş Alicia Sierra karakteri ile azılı hırsızların peşine düştü. Daha sonra Vis a Vis dizisinin yeni sezonunda da bambaşka bir karakter olan Zulema Zahir'i canlandırmaya devam etti.

NAJWA NİMRİ EVLİ Mİ?

Najwa Nimri, 1991 yılında Barcelonalı yönetmen Daniel Calparsoro ile hayatını birleştirdi. Çift, 9 yıl süren evliliğini 2000 yılında sonlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading