Yandex Metrica

Kylian Mbappe kimdir, kaç yaşındadır?

Kylian Mbappe kimdir, kaç yaşındadır?

Forvet mevkisinde ve zaman zaman sağ-sol kanatda görev alabilen Kylian Mbappe kimdir, kaç yaşındadır? İşte, ünlü futbolcu hakkında merak edilen bilgiler.

Kimdir

05.04.2024, 16:18

180 milyon Euro karşılığında Real Madrid’in oyuncularından biri olan Kylian Mbappe, sporseverler tarafından hayatı merak edilen isimler arasına girdi. Peki, Kylian Mbappe kimdir? Kylian Mbappe kaç yaşında? Kylian Mbappe hakkında merak edilenler haberimizin devamında sizler için derlendi.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

KYLIAN MBAPPE KİMDİR?

20 Aralık 1998 yılında Fransa’da doğan Kylian Mbappe, aslen Kamerun asıllı, bir futbolcudur. Futbola 12 yaşında başlayan yetenekli isim, AS Bondy takımında 3 yıl oynadıktan sonra 15 yaşına geldiğinde Monaco’nun alt yapısına girmeye hak kazandı. 17 yaşında ise Monaco A takımına yükselen Mbappe, üstün başarısı ve yetenekli oyunu ile Real Madrid’in dikkatini çekmek başardı ve 1 yıl sonra 18 yaşına girdiğinde 160 Milyon Euro bonservis ve 20 milyon Euro bonus ile Real Madrid’in ekibine dahil olmuştur. Bu yüksek rekorlu bütçe ile transferini gerçekleştiren Mbappe, sağ ayağını kullanıyor, forvet pozisyonunda oynuyor ve zaman zaman sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor.


Loading