Yandex Metrica

Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekici kaç yaşında, nereli?

Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekici kaç yaşında, nereli?

Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici, internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi' nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Kırklareli yeni Birol Ekici oldu. Peki Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekici kaç yaşında, nereli?

Kimdir

20.02.2024, 16:58

Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici oldu. Bu haber sonrasında Birol Ekici internette araştırılmaya başladı. Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Kırklareli şehrinde de vali değişikliği oldu. Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici olarak ilan edildi. Peki Kırklareli yeni Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekici kaç yaşında, nereli?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

BİROL EKİCİ KİMDİR?

Birol Ekici, 1969 yılında Antalya'da doğdu. Ekici, 1989 senesi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi' nden mezun oldu.

Birol Ekici, kamudaki ilk görevine Sayıştay' da denetçi yardımcısı olarak başladı. Daha sonra Ekici, çeşitli ilçelerde kaymakamlık, İçişleri Bakanlığı' nda personel şube müdürlüğü, mülkiye başmüfettişliği; Başbakanlık'ta idareyi geliştirme başkanlığı, Antalya İl Özel İdaresi' nde genel sekreterlik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı' nda strateji geliştirme başkanlığı, bakanlık müşavirliği, müsteşar yardımcılığı; Antalya Büyükşehir Belediyesi' nde genel sekreterlik görevlerinde çalıştı.

Birol Ekici, İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading