Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?

Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?

Kenan Yıldız Türkiye 17 yaşaltı takımında bulunuyor. Bayern Münih'in altyapısında oynayan futbolcu Kenan Yıldız' a Barcelona'nın talip olduğu iddia edildi. Bu iddia üzerine vatandaşlar internette 'Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?' aramaları yapmaya başladı. Peki Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?

Kimdir

04.02.2024, 23:15

Kenan Yıldız gündemde yerini aldı. Alman Sport1' in haberine göre Barcelona, Bayern altyapısında oynayan ve Türkiye 17 yaşaltı milli takımında bulunan futbolcu Kenan Yıldız' a talip oldu. Bu haber üzerine vatandaşlar internette 'Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?' aramaları yapmaya başladı. Peki Kenan Yıldız kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın talip olduğu Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ KİMDİR?

Kenan Yıldız, 4 Mayıs 2005 tarihinde Almanya'nın Regensburg kentinde doğdu. 17 yaşında olan Türkiye U17 ve Bayern Münih'in U19 formalarını giyen Yıldız, 1.85 boyundadır. 

Regensburg altyapısında yetişen genç yetenek, daha sonra Bayern Münih alt takımlarında oynadı. Kenan Yııldız, son olarak Bayern U19 takımında oynadı. Alman ekibi genç oyuncu Kenan Yıldız' a, A takımda da forma giyme şansı bulacağını ve gelecekteki önemli adaylardan biri olduğunu söylüyor.

Kenan Yıldız, bu sezon U19 Bundesliga'da Bayern Münih formasıyla 7 maçta oynadı. Yıldız, attığı 2 gol ve yaptığı 3 asistle dikkat uyandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading