Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında?

Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında?

Magazin yorumcusu Seren Serengil, Kenan Doğulu'nun Kovid-19 olduğu halde sahne aldığını iddia etmişti. Peki Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kenan Doğulu koronavirüse mi yakalandı? Detaylar...

Kimdir

26.03.2024, 16:34

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, koronavirüse yakalandığı ve test sonucu pozitif çıktığı halde sahneye çıktığı ve sevenlerini riske attığı iddia edilmişti. Sanatçının koronavirüs olduğu iddiasının ortaya atılmasından sonra Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kenan Doğulu koronavirüse mi yakalandı? soruları gündem oldu. Peki Kenan Doğulu kimdir, kaç yaşında? Kenan Doğulu koronavirüs testi pozitif mi?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

KENAN DOĞULU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

31 Mayıs 1974 tarihinde İstanbul Cihangir'de dünyaya gelen Kenan Doğulu'nun tam adı Kenan Cihan Doğulu'dur. Aslen Gaziantepli olan şarkıcı'nın Ozan Doğulu ve Canan Doğulu olmak üzere iki kardeşi vardır.  Beş yaşında müziğe olan yeteneğini göstererek piyano bölümüne birincilikle giren Kenan Doğulu, Kültür Koleji'nde lise eğitimini, Bilgi Üniversitesi'nde üniversite eğitimini tamamladı. Kenan Doğulu, 1993 yılında çıkardığı "Yaparım Bilirsin" isimli ilk albümüyle başarılı bir çıkış yakalamıştır.

Şarkıcı, 1994 Aralık'ta ikinci albümü "Sımsıkı Sıkı Sıkı"yı, 1996 Temmuz ayında ise "Kenan Doğulu III" albümünü piyasaya sürdü. Doğulu, 29 Ekim 1997 yılında 10. yıl Marşı'nı yeniden düzenledi. Bu düzenlemeyi de içeren "Kenan Doğulu 3.5" adlı maksi single çalışmasını 1997'de yayınladı. Şarkıcı, 1999 yılında "Ben Senin Her şeyinim" albümüyle sahnelere geri döndü.

Kenan Doğulu, 2012 yılından beri birlikte olduğu oyuncu Beren Saat ile 29 Temmuz 2014'te ABD'nin Los Angeles şehrinde evlendi. 

kenan doğulu beren saat düğün

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

KENAN DOĞULU KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Magazin yorumcusu Seren Serengil, Kenan Doğulu'nun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını, şarkıcının buna rağmen sahneye çıkarak hayranlarını ve ekibini riske attığını iddia etmişti. Doğulu'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Şarkıcı, koronavirüs test sonucuyla ilgili açıklamasında şöyle dedi:

"Dün hakkımda çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Bu haberler nedeniyle oluşan endişeleri gidermek için yaptırdığım PCR testimin sonucu negatif çıktı. Çift doz aşılı olduğum ve herhangi bir semptom göstermediğim halde son derece dikkatli ve tedbirli davranıyorum zaten. Tüm yaz boyunca yaptığımız konserlerimizde elimizden geldiği kadar sıkı önlemler aldık. Yarınki ve önümüzdeki tüm konserlerde de aynı titizlik ve özeni göstereceğiz."

kenan doğulu korona açıklama

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading