Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek Su kaç yaşında, nereli?

Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek Su kaç yaşında, nereli?

Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek, internette araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası sonrasında, Cumhurbaşkanlığı Valiler Atama Kararnamesi Resmi Gazetesi'nde yayımlandı. Kararla bazı şehirlerin valisi değişti. Yayımlanan kararla Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek oldu. Peki Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek Su kaç yaşında, nereli?

Kimdir

23.01.2024, 19:15

Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek oldu. Bu haber sonrasında Gökmen Çiçek internette araştırılmaya başladı. Resmi Gazete' de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bazı valiler değişti. Kayseri şehrinde de vali değişikliği oldu.Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek olarak ilan edildi. Peki Kayseri yeni Valisi Gökmen Çiçek kimdir? Gökmen Çiçek Su kaç yaşında, nereli?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

GÖKMEN ÇİÇEK KİMDİR?

Gökmen Çiçek, 1978 senesinde Kocaeli'de doğdu. Gökmen Çiçek; ilk, orta ve lise eğitimini Gebze'de bitirdi. 2001 senesinde Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nü tamamladı.

Gökmen Çiçek, 2004 senesinde İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı. Çiçek; Düzköy (Trabzon), Beydağ (İzmir) Kaymakam Vekilliği görevlerinde çalıştı. 2005-2006 yılları arasında İçişleri Bakanlığı tarafından eğitim için İngiltere Sheffield Üniversitesi'nde dil eğitimi ve İngiltere idari sistemi üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Gökmen Çiçek, yüksek lisans eğitimini ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı'nda bitirdi. 2007 senesinde Akıncılar (Sivas), Kaymakamlığına atandıktan sonra Kemah (Erzincan) ve Güneysu (Rize)’da Kaymakam olarak çalıştı.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

BİRÇOK GÖREVDE ÇALIŞTI

Gökmen Çiçek, 2014 senesinde Türk İdareciler Derneği'nce Yılın İdarecisi seçildi. Çiçek, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nde şube müdürü, Personel Genel Müdürlüğü'nün çeşitli kademelerinde şube müdürü, Daire Başkanı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Gökmen Çiçek, 26 Aralık 2018' de Personel Genel Müdürlüğü' ne atandı. Çiçek, 9 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığı Afyonkarahisar Valiliği görevine 18/06/2020 tarihinde başladı.

Gökmen Çiçek, 12 Mayıs 2022' de Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Kayseri Valisi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading