Yandex Metrica

Kargo grubu eski solisti Koray Candemir annesi kim? Koray Candemir'in annesi neden öldü?

Kargo grubu eski solisti Koray Candemir annesi kim? Koray Candemir'in annesi neden öldü?

Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir, annesinin vefat haberiyle sarsıldı. Müzisyenin annesi Solmaz Candemir, hayatını kaybetti.

Kimdir

10.02.2024, 23:52

Kargo grubunun eski solisti olan ve şimdilerde MaSKott grubunun şimdiki solisti ve gitaristi olan Koray Candemir'in annesi hayatını kaybetti. Kadıköy'de apartmanın dokuzuncu katından düşerek yaşamını yitiren Solmaz Candemir'in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

KORAY CANDEMİR ANNESİ NEDEN ÖLDÜ?

Olay Kozyatağı Mahallesi Şakacı Sokak'ta bulunan Baytur Kozyatağı Sitesi'nde gerçekleşti. 81 yaşındaki Solmaz Candemir, apartmanın dokuzuncu katında yer alan evinin penceresinden henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü.

Çevredeki güvenlik görevlileri ve vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri anne Candemir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Sanatçı Koray Candemir ve kardeşi, haber verilmesi üzerine olay yerine geldi. Solmaz Candemir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading