Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kara Tahta Atlas kimdir? Kara Tahta Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç nereli, boyu kaç?

Kara Tahta Atlas kimdir? Kara Tahta Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç nereli, boyu kaç?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Kara Tahta 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizi, Furkan Andıç'ın canlandırdığı bir matematik öğretmeni olan Atlas'ın yaşadıklarını anlatıyor. Peki Kara Tahta'nın Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında? Furkan Andıç nereli, boyu kaç? İşte oyuncuyla ilgili merak edilenler...

Kimdir

27.01.2024, 08:00

Birçok sevilen yapıma imza atan TRT1, yeni dizisi Kara Tahta'yı 30 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan Furkan Andıç, Kara Tahta dizisinde Atlas karakteriyle ekrana geri dönüyor. Furkan Andıç'la ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Kara Tahta'nın Atlas'ı Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında, nereli? Furkan Andıç'ın boyu kaç? İşte Furkan Andıç'ın hayatı ve biyografisi...

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

KARA TAHTA ATLAS KİMDİR?

Lise döneminde zorbalığa maruz kalan Atlas, doğduğu, aşık olduğu ve ölüme itildiği memlekete Matematik öğretmeni olarak geri döner. Peki bundan sonra her şey değişecek midir?

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

FURKAN ANDIÇ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Furkan Andıç, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Baba tarafından Trabzon, anne tarafından Boşnak kökenlidir. Oyuncu, ilkokul ve liseyi Ataşehir'de bitirdi. 2007 yılında liseden mezun olan Andıç, Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı. İkinci yılında ekonomi bölümünde okudu. Denklik şartı nedeniyle İstanbul'a geri dönmek zorunda kalan Andıç, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı okudu.

Oyuncu 2011-2012 yıllarında Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümüne yatay geçiş yaptı. Oyunculuğa ilk olarak Kanal D'de ekrana gelen Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent rolüyle attı. 2014 yılında ise Kaçak Gelin dizisinde zengin bir ailenin tek çocuğu olan Selim İnan'ı oynadı.

2015 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde, 2016'da ise Tatlı İntikam dizisinde yer aldı. Meryem, Her Yerde Sen gibi yapımlarda da rol alan oyuncu, son olarak 2020 yılında Kanal D'de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterine hayat verdi.

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

FURKAN ANDIÇ BOYU KAÇ?

Yakışıklılığıyla dikkat çeken Furkan Andıç, 1.90 boyunda ve 85 kilo ağırlığındadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading