Yandex Metrica

Kağıthane Belediye Başkanı kimdir? Kağıthane Belediyesi hangi partiden?

Kağıthane Belediye Başkanı kimdir? Kağıthane Belediyesi hangi partiden?

Kağıthane Belediye Başkanı kimdir? Kağıthane Belediyesi hangi partiye ait? Kağıthane hangi ile bağlı? Seyyar satıcıyı döven zabıta ekiplere Kağıthane Belediyesi'ne mi ait?

Kimdir

01.04.2024, 08:58

Dün (07.10.2021) akşam saatlerinde birkaç zabıta ekibinin seyyar satıcıyı darp etmesiyle gündeme gelen Kağıthane Belediyesi sosyal platformlarda en çok konuşulanlar arasına girdi. Peki Kağıthane Belediyesi hangi partiye ait?

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

2019 yerel seçimlerinde aldığı oy oranıyla öne çıkan ve Kağıhane Belediye Başkanı olan Mevlüt Öztekin 1981 yılında Ordu'da dünyaya geldi. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin aslen Sivaslıdır. İlkokul, lise eğitim hayatını Kağıthane'de geçiren Öztekin, üniversite okumak için Antalya'ya yerleşti. Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni kazanan Belediye Başkanı okulunu başarılı bir şekilde bitirerek Bilgisayar Mühendisliği'ne ilk adımını attı.

Siyasi isim üniversiteden mezun olmasının ardından 2005-2009 yılları arasında Bilgisayar Mühendisi olarak yaşamını sürdürdü. AK Parti gençlik kollarında aktif rol oynayan Mevlüt Öztekin 2009-2014 yılları arasında Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeliği yaparak da genç yaşında büyük bir başarıya imza attı. Kariyer basamaklarını tek tek atlayan Öztekin, 2019'da katıldığı yerel seçimlere kazanarak Kağıthane Belediye Başkanı seçildi. Büyük işlere imza atan Öztekin Belediye Başkanı olarak görevini sürdürmeye devam ediyor.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

KAĞITHANE BELEDİYESİ HANGİ PARTİNİN?

2019'da gerçekleşen yerel seçimlerinin ardından Mevlüt Öztekin yüksek oy alarak Kağıthane Belediye başkanı olmuştur. Mevlüt Öztekin Kağıthane Belediyesi seçimlerine AK Parti'den katılım sağlamıştır.

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

KAĞITHANE BELEDİYESİ HANGİ İLE BAĞLI?

Kağıthane İstanbul'un Avrupa yakasında bulunmaktadır. Beşiktaş, Maslak, Levent gibi mevkiilere çok yakındır. Genellikle İstanbul halkı Kağıthane ilçesini Maslak gibi iş yerlerine yakın olduğu için tercih etmektedir.

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

KAĞITHANE BELEDİYESİ ZABITALARI NE YAPTI?

Dün akşam saatlerinde sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler ortaya çıktı. Twitter'da dolaşan videoda birkaç zabıta personelinin seyyar satıcıyı öldüresiye dövdüğü göründü. Bunun üzerine milyonlarca sosyal medya kullanıcısı büyük tepki göstererek o zabıta ekiplerinin bulanmasını istedi.

KAYNAK: trhaber.com

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading