Yandex Metrica
SON DAKİKA
Justin Kluivert kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Justin Kluivert hangi takımda oynuyor?

Justin Kluivert kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Justin Kluivert hangi takımda oynuyor?

Lucas Torreira ve Dries Mertens'i kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray, Justin Kluivert için Roma'ya kiralama teklifi yaptı. Peki, Justin Kluivert kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Justin Kluivert hangi takımda oynuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

22.03.2024, 12:55

Transfer döneminde fırtına estiren Galatasaray, Justin Kluivert'ı kiralamak için Roma'ya teklif yaptı. Konu kapsamında merak edilen, "Justin Kluivert kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Justin Kluivert hangi takımda oynuyor?" sorularının yanıtlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

JUSTIN KLUIVERT KİMDİR?

5 Mayıs 1999 tarihinde dünyaya gelen Justin Kluivert, 171 cm boyunda ve 66 kilodur. 2022 yılı itibarıyla 23 yaşında olan Justin Kluivert, İtalya ekiplerinden AS Roma takımında forvet mevkiinde forma giymektedir.

Justin Kluivert, sağ ve sol ayağını kullanmaktadır ve geçtiğimiz sezon ilk 11'de 31 maça çıkan Justin Kluivert, 9 sarı kart ve 1 kırmızı kart görmüştür. Justin Kluivert, geçtiğimiz sezon 5 asist ve 6 gol katkısında bulunmuştur.

Roma ile 1 yıllık sözleşmesi devam eden Kluivert, geçtiğimiz yıl kiralık oynadığı OGC Nice'ın radarında olmasıyla da gündeme gelmektedir.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

JUSTIN KLUIVERT HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

  • OGC Nice
  • RB Leipzig
  • Roma
  • Ajax Amsterdam
  • Hollanda (17 Yaş altı)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading