Yandex Metrica

Jared Isaacman kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir?

Jared Isaacman kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir?

ABD'li milyarder iş adamı Jared Isaacman kimdir, kaç yaşında ve mesleği nedir? İşte Jared Isaacman'ın hayatına dair merak edilen detaylar...

Kimdir

29.01.2024, 08:54

SpaceX’in düzenlediği dünya etrafındaki uzay seyahatine üç ekip arkadaşıyla birlikte çıkmaya hazırlanan ABD'li milyarder iş adamı Jared Isaacman hayatına dair merak edilen ayrıntıları sizler için derledik. Peki Jared Isaacman kimdir, kaç yaşında ve mesleği ne? İşte ABD’li milyarder Jared Isaacman’ın hayatına dair detaylar... 

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

JARED ISAACMAN KİMDİR? 

11 Şubat 1983 tarihinde dünyaya gelen Jared Isaacman, 1999 yılında henüz 16 yaşında iken kurduğu kredi kartı ödeme işlemlerinin gerçekleşmesini sağlayan Shift4 Payments şirketinin kurucusu ve aynı zamanda havada binlerce saat geçiren tam bir havacılık tutkunudur. 

2004 yılında uçuş dersleri almaya başlayan Isaacman, daha sonra 2009 yılında ise dünyanın çevresini dolaşarak bir dünya rekoruna imza atmıştır.  

Jared_Isaacman_kimdir

2011 yılında ise Embry-Riddle Aeronautical Üniversitesi'nden profesyonel havacılık alanında lisans derecesi alan Jared Isaacman, ayrıca birden fazla askeri jet uçağında uçuş ehliyetine sahiptir.  

2012 yılında da Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Silahlı Kuvvetleri için pilot yetiştiren Florida merkezli bir şirket olan Draken International'ı kuran Isaacman, bu şirketiyle dünyanın en büyük özel savaş uçağı filolarından birini işletmektedir. 

Yirmili yaşlarında itibaren birçok hava gösterisinde uçuş yapan ABD’li milyerde iş adamı Jared Isaacman, şimdilerde ise SpaceX’in düzenlediği dünya etrafındaki uzay seyahatine üç ekip arkadaşıyla birlikte çıkmaya hazırlanıyor. 

Isaacman, evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading