Yandex Metrica
SON DAKİKA
İrfan Keskin kimdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin nereli, kaç yaşında?

İrfan Keskin kimdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin nereli, kaç yaşında?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün Resmi Gazate'de bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında atama ve görevden alımlar yayımlandı. Görevden alınanların yerine yeni kişiler atandı. Peki İrfan Keskin kimdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin nereli, kaç yaşında?

Kimdir

27.03.2024, 13:58

İrfan Keskin, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları sonrasında merak edilenler arasına girdi. Görevden alınan kişilerin yerine yeni isimler atandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji  Yeni Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin oldu. Peki İrfan Keskin kimdir? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı İrfan Keskin nereli, kaç yaşında?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

İRFAN KESKİN KİMDİR?

İrfan Keskin, 1974 yılında Ankara'da doğdu.

İrfan Keskin, Gazi Üniversitesi Endüstriyel Teknoloji Bölümü'nü tamamladı. Daha sonra, Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde, Endüstriyel Teknoloji Bölümü'nde yüksek lisansını bitirdi.

İrfan Keskin, 2005 senesinde Almanya’da Deutsche Telekom’da ve Duisburg Üniversitesi’nde çeşitli projelerde görev aldı. Keskin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) pek çok projede görevlendirildi. İrfan Keskin, 2009 senesinde proje yöneticiliğini gerçekleştirdiği sanallaştırma projesi kamuda en büyük proje olarak seçilen ulusal ve uluslararası alanda ödüle layık görüldü.

İrfan Keskin, 2011-2015 seneleri arasında Anadolu Ajansı’nda Yazılım Müdürü ve Sistem Müdürü olarak görev aldı.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü’nde Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam eden Keskin, evli ve 2 kız babasıdır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading