Yandex Metrica

Sitede Ara

Iman Casablanca kimdir, kaç yaşında? Serkan Kodaloğlu ile aşk yaşadığı söylenen Iman Casablanca aslen nereli?

Iman Casablanca kimdir, kaç yaşında? Serkan Kodaloğlu ile aşk yaşadığı söylenen Iman Casablanca aslen nereli?

Şarkıcı Petek Dinçöz'ün boşandığı eşi Serkan Kodaloğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Iman Casablanca hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki, Iman Casablanca kimdir, kaç yaşında? Iman Casablanca nereli? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kimdir

23.04.2024, 14:47

Petek Dinçöz'ün eşi Serkan Kodaloğlu ile birlikte olduğu iddia edilen Iman Casablanca hakkında sosyal medya kullanıcıları araştırma yapıyor. Merak edilen, "Iman Casablanca kimdir, kaç yaşında?  Iman Casablanca nereli?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

IMAN CASABLANCA KİMDİR?

1999 yılında Fas'ta doğan Iman Casablanca'nın babası komiser, annesi ise Fransızca öğretmenidir. 6 kardeşi olan güzel isim, matematik mühendisliği okumaktadır. Iman Casablanca, Fransızca, Arapça, Farsça ve Türkçe bilmektedir.

Casablanca 2018 senesinde Türk Hava Yollarında Kabin Memuru olarak çalışmıştır. Fakat dünya onu Best Model of the World 2018 birincisi olmasıyla tanımıştır. Ünlü isim, "Yasak Elma", "Uykusuzlar Kulübü" ve "Baraj" gibi projelerde yer almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading