Yandex Metrica

İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli?

İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli?

İkbal Gürpınar vatandaşlar tarafından merak edildi. Sunucu İkbal Gürpınar hayatı araştırılıyor. İnternette İkbal Gürpınar kimdir araması yapılıyor. Peki İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli?

Kimdir

01.04.2024, 04:40

İkbal Gürpınar hayatı araştırılıyor. Vatandaşlar internette İkbal Gürpınar kimdir diye arama yapıyor. Sunucu İkbal Gürpınar merak ediliyor. Peki İkbal Gürpınar kimdir? İkbal Gürpınar kaç yaşında, nereli?

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

İkbal Gürpınar 4 Ekim 1969 ytarihinde Kırıkkale'de doğdu. İkbal Gürpınar; Kırıkkale İmam Hatip Ortaokulu'nda ve Çankaya Lisesi' nde okudu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan İkbal Gürpınar,  1992 senesinde Polis Radyosu’nda sunuculuk yapmaya başladı. 

İkbal Gürpınar, 1994 senesinde TRT kanalında televizyon hayatına başladı. Sunuculuk yaptığı dönem boyunca birçok proje gerçekleştiren İkbal Gürpınar, 2007 senesinden 2015 senesine kadar KANAL 7' de "İkballe Diyar Diyar" ve "Kabe Yollarında" gibi programların sunuculuğunu yaptı. 

İkbal Gürpınar, birçok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Gürpınar, "Mutlu Kadın Mutlu Toplum" isminde Türkiye' de ve yurt dışında konferanslar yaptı.
 


Loading