Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hüseyin Besli kimdir, aslen nereli? Hüseyin Besli alevi ve kürtlere ne dedi?

Hüseyin Besli kimdir, aslen nereli? Hüseyin Besli alevi ve kürtlere ne dedi?

Hüseyin Besli'nin açıklamalar gündemde bomba etkisi yarattı. Hüseyin Besli kimdir? Hüseyin Besli aslen nereli? Hüseyin Besli kaç yaşında? Detayları haberimizde...

Kimdir

24.03.2024, 01:09

Hüseyin Besli'nin Alevilere ve Kürtlere yönelik ifadeleri büyük tepki gördü. Bu açıklamaların ardından Hüseyin Besli'nin hayatı merak konusu olurken, sosyal medya kullanıcıları Hüseyin Besli kimdir? sorusuna yanıt aradı.

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

HÜSEYİN BESLİ KİMDİR?

Hüseyin Besli, 18 Nisan 1953 yılında Giresun Görele'de dünyaya geldi. Hüseyin Besli'nin baba adı Ahmet, anne adı ise Emine'dir. Besli, Psikolog, Yazar; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü'nden mezun oldu. Besli ilk olarak devlet memurluğu ve ticaret işleriyle uğraştı. Ardından Sümerbank Beykoz Deri Kundura Sanayi Müessesesi Eğitim Şefliği ve Yünlü Dokuma Sanayi Ticaret Müdürü görevlerinde yer aldı. Hüseyin Besli aynı zamanda bir dönem İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı görevinde bulundu.

Hüseyin Besli, bir dönem Yeni Şafak Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini de yaptı. AK Parti'de milletvekilliği yapan Besli, AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevinde yer almıştı. Besli'nin çeşitli gazete ve dergilerde yazıları yer alırken, iki kitabı yayımladı. Besli, 22. Dönem İstanbul Milletvekilliği yaptı . Az düzeyde İngilizce bilen Hüseyin Besli, evli ve 2 çocuk babasıdır. Şu anda Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapıyor.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HÜSEYİN BESLİ AÇIKLAMALARI

Hüseyin Besli'nin Alevilere ve Kürtlere yönelik sözlerinde büyük tepki gördü. Hüseyin Besli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı yazısında, Alevi ve Kürtlere yönelik nefret söyleminde bulunmuş ve Alevilerin çocuklarını yalancı yetiştirdiği ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading