Yandex Metrica

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Hülya Hökenek kimdir? Hülya Hökenek kaç yaşında, aslen nereli ve evli mi?

Haber spikeri ve televizyon programı sunucusu Hülya Hökenek kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte gazeteci Hülya Hökenek’in hayatı ve biyografisi.

Kimdir

23.04.2024, 13:28

HaberTürk TV ekranlarında yayınlanan Enine Boyuna adlı programı hazırlayıp ve sunan Hülya Hökenek’in hayatına ve mesleki kariyerine dair merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki Hülya Hökenek kimdir, nereli, kaç yaşında ve evli mi?  

İşte gazeteci ve sunucu Hülya Hökenek hakkında merak edilen tüm ayrıntılar... 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HÜLYA HÖKENEK KİMDİR? 

1978 yılında Şırnak’ın Cizre ilçesinde dünyaya gelen Hülya Hökenek, ilk-orta ve lise öğrenimlerini doğduğu şehir Şırnak’ta tamamladıktan sonra lisans öğrenimini ise Akademi İstanbul'da Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur. 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

HÜLYA HÖKENEK’İN MESLEK HAYATI 

Gazetecilik kariyerine henüz okul yıllarında iken tanıştığı Fatih Altaylı vasıtasıyla Kanal D bünyesinde başlayan Hökenek, ardından Fatih Altaylı’nın hazırlayıp yönettiği Teke Tek adlı programda ise muhabirlik yapmış ve Güneydoğu bölgesine giderek röportajlar gerçekleştirmiştir. 

1997 yılında ise gazeteci Fatih Altaylı ile birlikte Lübnan’ın başkenti Beyrut'a giden Hülya Hökenek, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanmadan önceki son röportajını gerçekleştirmiş ve daha sonra Erbil'e giderek Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi’nin lideri Mesut Barzani ile de bir röportaj gerçekleştirmiştir. 

Ayrıca BRT bünyesinde de özel dosya haberciliği bölümünde bir süre çalışan Hökenek, BRT kanalının kapanması neticesinde ise Londra'ya giderek dil eğitimi almış ve bu süre zarfında London Institute'de Fast Track Journalism üzerine eğitim almıştır. 

Londra'daki eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Hülya Hökenek, ardından Kanal7 kanalında çalışmaya başlamış ve ayrıca Kanal Türk ekranlarında Ana Haber Bülteni'ni sunmuştur. 

Daha sonra TRTHABER kanalına geçerek, burada yedi senekadar haber spikerliği ve program sunuculuğu yapan Hökenek, 2018 yılında ise Habertürk TV kanalına transfer olmuştur. 

Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar Zeynep instagram hesabı ne? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar Mina Demirtaş kimdir, kaç... Haberi Görüntüle

HÜLYA HÖKENEK EVLİ Mİ? 

HaberTürk TV’deki görevine halen devam etmekte olan Hülya Hökenek, 24 Eylül 2018 tarihinde gerçekleşen bir törenle film yapımcısı Kamer İncedursun ile evlenerek dünya evine girmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading