Yandex Metrica

HSK üyeliğinden istifa eden Hamit Kocabey kimdir?

HSK üyeliğinden istifa eden Hamit Kocabey kimdir?

Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyesi Hamit Kocabey'in istifa ettiği duyuruldu. 2017'de TBMM tarafından HSK üyeliğine seçilen Hamit Kocabey kimdir?

Kimdir

21.02.2024, 09:22

4 yıldan bu yana HSK üyeliği görevini yürüten Kocabey, görevinden istifa etti. Hamit Kocabey'in istifası üzerine vatandaşlar Hamit Kocabey kimdir? Hamit Kocabey kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Gibi sorular sormaya başladı.

İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? İranlı şarkıcı Moein kimdir? Şarkıcı Moein Van konserinde ne oldu? Haberi Görüntüle

HAMİT KOCABEY KİMDİR?

6 Mayıs 1961 yılında Malatya’da doğan Hamit Kocabey, avukattır. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitiren Kocabey, yüksek lisans ve doktorasını da yapmıştır. Uzun yıllar Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan Hamit Kocabey, 2000 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinden istifa ederek, Kocabey Hukuk Bürosunu kurarak Serbest Avukatlığı başladı. Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu, Türk Enerji Sendikası, Türk Diyanet Vakıf Sendikası danışmanlığı ve avukatlığını yapmaktadır. 2006 yılından bu yana Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin avukatlığını yaptı.

2006-2009 yılları arası Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeliği,

2009-2012 yılları arası Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkan Yardımcılığı yaptı.

Partimizin 4 Kasım 2012 tarihinde yapılan 10. Olağan Büyük Kongresinde Merkez Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmiştir.

21 Mart 2015 tarihinde yapılan 11. Olağan Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi.

İngilizce bilen Kocabey, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading