Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Hilmi Daşdemir kimdir? Hilmi Daşdemir kaç yaşında ve nereli?

Hilmi Daşdemir kimdir? Hilmi Daşdemir kaç yaşında ve nereli?

OPTİMAR Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Daşdemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hilmi Daşdemir’in hayatını ve biyografisini sizler için derledik.

Kimdir

07.02.2024, 21:12

Son zamanlarda katıldığı televizyon programlarında yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen OPTİMAR Araştırma Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Star Gazetesi yazarı Hilmi Daşdemir’in hayatına dair ayrıntılar herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Hilmi Daşdemir kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
 
İşte Hilmi Daşdemir’in hayatına dair merak edilen detaylar...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

HİLMİ DAŞDEMİR KİMDİR?

1977 yılında dünyaya gözlerini açan Hilmi Daşdemir, baba tarafından aslen Kayserilidir. Yaşamını Ankara’da sürdüren Daşdemir, aynı zamanda 1994 yılından itibaren araştırma ve danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren OPTİMAR Araştırma Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

Son zamanlarda konuk olarak katıldığı televizyon programlarında siyasi gündeme yönelik yorumları ve kamuoyu yoklamasına ilişkin analizleriyle dikkatleri üzerine çeken Hilmi Daşdemir, ayrıca Hürhaber internet sitesinde ve Star Gazetesi’nin Açık Görüş ekinde köşe yazarı olarak çalışmalarına devam etmektedir.

Hilmi Daşdemir, evli ve bir çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading