Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? Hilal Cebeci kanser mi, ne kanseri?

Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? Hilal Cebeci kanser mi, ne kanseri?

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal medya hesabından yakın zamanda bir operasyon geçireceğini söyledi. Durumunun iyi olduğunu belirten Hilal Cebeci'ye pek çok 'Geçmiş olsun' mesajı gönderildi. Bu olay sonrasında Hilal Cebeci gündemde yerini aldı. Peki Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? Hilal Cebeci kanser mi, ne kanseri?

Kimdir

28.03.2024, 03:15

Hilal Cebeci sosyal medya paylaşımları ve şarkılarıyla sık sık gündeme geliyor. Şarkıcı Hilal Cebeci, bu sefer takipçilerine kötü haber verdi. Cebeci, paylaşımında operasyon geçireceği bilgisini verdi. Peki Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında? Hilal Cebeci kanser mi, ne kanseri?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

HİLAL CEBECİ KİMDİR?

Hilal Cebeci, 4 Temmuz 1976 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ses deneyimini 1993 senesinde Erdal Erkoç ve Sinan Erkoç gibi önemli isimler ile gerçekleştirdi. Aynı sene kendisinin kurduğu bir fasıl grubu ile Polat Otel ve Dedeman Otel restaurantlarında çalıştı.

Hilal Cebeci, 1994 yılında Mithat Paşa Kız Meslek Lisesi’ni bitirdi. 1997 senesine kadar İstanbul’un çeşitli gece klüplerinde sahne aldı. İlk albümününü 1999’da çıkaran Hilal Cebeci, “Köylü Güzeli” adlı bu albümü ile Kral Tv Müzik Ödülleri‘nde yılın en iyi çıkış yapan kadın şarkıcısı ödülünü kazandı. Hilal Cebeci, 1999-2000 senelerinde ilk albümünün getirdiği çıkışla 45 ilde birçok halk konseri verdi. 2000 senesinde ATV televizyonunda “Alo Yarışma” adlı bir TV programı sunuculuğu yaptı. 2001 yılında Ersin Pertan'ın yönettiği Şarkıcı filminde rol aldı. Aynı sene ikinci albümü En Güzel Ben Severim'i piyasaya sürdü. İki yıl sonra Yükselme Zamanı adlı albümünü çıkardı.

Cebeci, Temmuz 2011 tarihinde Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafları ile “Panpiş” akımını başlattı ve büyük kitlelere ulaştı. Hilal Cebeci, Twitter’da en çok takipçisi olan ünlüler arasına bulunuyor.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

ALBÜMLERİ

Köylü Güzeli (1999)
1. Köylü Güzeli – 3:53
2. Bir Sen Birde Ben – 4:51
3. Sen Unut Beni – 4:26
4. Yok Mu – 4:03
5. Dönmelisin – 4:01
6. Er Yada Geç – 3:41
7. Gizli Aşk – 3:37
8. Çapkınım – 3:34
9. Yandım – 3:41
10. Sevgi Nakışlı – 4:09
En Çok Ben Severim (2001)

Etel Sason kimdir? Ajda Pekkan Etel Sason'u neden kovdu? Haberi Görüntüle

FİLMLER VE TELEVİZYON PROGRAMLARI

Tatlı Kaçıklar
Biz Boşanıyoruz
Şöhretler Kebapçısı
Şarkıcı

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

HİLAL CEBECİ KANSER Mİ?

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Sağ göğsümde kanserli hücre tespit edildi, korkmayın ben çok iyiyim, sürekli paylaşım istiyorsun ama biraz yoğunum, çok başında yakaladık, ameliyat olacağım, geçip gidecek, üzülmeyin." sözlerini kullandı.

Takipçilerine sağlıklı bir ömür sürmeleri için kontrollerini ihmal etmemelerini söyleyen Hilal Cebeci "Lütfen meme kontrollerinizi ihmal etmeyin ki, başında yakalayıp, sağlıklı bir ömür sürmeniz sağlansın, hepinizi çok seviyorum. Her şey süper, tam müziğe geri döneyim derken çıktı, ama olsun, ben yine size güzel bir şarkı hediye edeceğim. Sizler de benim gibi düzenli kontrol yaptırmalısınız. Üzüleceğinizi biliyorum, paylaşmayacaktım fakat, doktorum benim gibi çok kişiye seslenebilen kişilerin farkındalık sağlamasını önerdi." dedi. 

Özgür Nas kimdir? Özgür Nas'ın CHP'deki görevi nedir? Haberi Görüntüle

KISA BİR SÜRE SONRA PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Hilal Cebeci paylaşımını kaldırıp “Eşim çok kızdı paylaşımımı kaldırdım, arkadaşlar ben çok iyiyim. Ameliyattan sonra her şeyi detaylı anlatırım, sizi de aydınlatırım, hiçbir şey yok, her şey yolunda” sözlerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading