Yandex Metrica

Hatay Eski Valisi Rahmi Doğan kimdir? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Hatay Eski Valisi Rahmi Doğan kimdir? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Eski Hatay valisi Rahmi Doğan’ın görevinden istifasından sonra hayatı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hangi görevlerde bulunduğu, eğitim hayatı merak ediliyor. Peki, Hatay Eski Valisi Rahmi Doğan kimdir? Rahmi Doğan nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Kimdir

01.04.2024, 19:56

Eski Hatay Valisi Rahmi Doğan 2018'de, 202 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hatay Valiliğine atanmıştı. Rahmi Doğan milletvekilliği adaylığı için Hatay Valiliğinden istifa etti. Bu gelişmeler sonrası merak konusu oldu.

Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı kimdir? Nesrin Cavadzade'nin sevgilisi Kaan Yardımcı kimdir, kaç yaşında? Kaan Yardımcı... Haberi Görüntüle

HATAY VALİSİ RAHMİ DOĞAN KİMDİR?

Rahmi Doğan, 1969 yılında Sivas’ta doğdu. İlkokulu Danişment İlkokulunda, orta ve lise tahsilini Sivas İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1987'de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. Buradan 1991 yılında mezun olan Rahmi Doğan, 1992'de Sivas Belediyesi Araştırma Planlama Koordinasyon Müdürlüğünde memur olarak çalışmaya başladı. 1994'te Sivas Valiliğinde Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine atandı. Rahmi Doğan, adaylık sırasında 8 ay İngiltere’nin Oxford kentinde dil eğitimi aldı ve mesleki incelemelerde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading