Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hasan Fehmi  Güneş kimdir, aslen nereli? Hasan Fehmi Güneş neden öldü?

Hasan Fehmi Güneş kimdir, aslen nereli? Hasan Fehmi Güneş neden öldü?

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş'in öldüğünü öğrenen kişiler, Hasan Fehmi Güneş'in hayatını araştırmaya başladı. Hasan Fehmi Güneş kimdir? Hasan Fehmi Güneş neden öldü? Detayları haberimizde...

Kimdir

25.02.2024, 07:40

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

HASAN FEHMİ GÜNEŞ KİMDİR?

Hasan Fehmi Güneş 1934 yılında Adapazarı'nda dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Güneş, Nallıhan Cumhuriyet Savcılığı, Sakarya Mühendislik Akademisi Öğretim Görevliliği, Serbest avukatlık, Cumhuriyet Senatosu Sakarya Üyeliği, 18. ve 22. dönem İstanbul Milletvekiliği ile İçişleri Bakanlığı görevlerini yaptı. Hasan Fehmi Güneş evli ve iki çocuk babasıdır.

Takvimler 5 Ekim 1979 tarihini gösterdiğinde oyuncu Aynur Aydan ile aralarında geçen bir aşk skandalı sonucu Hasan Fehmi Güneş hükümetten istifa etmişti.

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

HASAN FEHMİ GÜNEŞ NEDEN ÖLDÜ?

Hasan Fehmi Güneş'in vefat haberini CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Twitter hesabından "Önceki dönemlerde Partimizin Milletvekili ve İçişleri Bakanlarımızdan Hasan Fehmi Güneş'i kaybettik. Ailesine, CHP ailemize ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" sözleriyle paylaştı. Hasan Fehmi Güneş'in neden öldüğüne dair net bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading