Yandex Metrica
Hasan Damar kimdir? Saadet Partisi hatibi Hasan Damar nereli, kaç yaşında?

Hasan Damar kimdir? Saadet Partisi hatibi Hasan Damar nereli, kaç yaşında?

İstanbul'da AK Parti’ye seçimleri biz kaybettirdik yine kaybettireceğiz" diyen Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar seçimler için sözleriyle gündem oldu. Peki Hasan Damar kimdir? Saadet Partisi hatibi Hasan Damar nereli, kaç yaşında?

Kimdir

27.03.2024, 16:51

2019'da "İstanbul'da AK Parti’ye seçimleri biz kaybettirdik" diyen Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar, seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istemesiyle gündeme geldi. Peki Hasan Damar kimdir? Saadet Partisi hatibi Hasan Damar nereli, kaç yaşında?

Hayal Garip kimdir? Hayal Garip hangi dizide, filmde oynadı? Çocuklar... Haberi Görüntüle

HASAN DAMAR KİMDİR?

Hasan Damar, Saadet Partisi’nin hatibidir. Konuşmalarından dolayı hakkında 13 dava açıldı ve 13 yıl hapis cezası aldı. Cezanın 9 buçuk senesi Yargıtay tarafından onandı ve Ankara Merkez Kapalı Cezaevi ile Haymana Cezaevi’nde dört yıl hapis yattı. 
1969’da Almanya’ya giden Hasan Damar, 1971 yılında “Avrupa Milli Görüş Teşkilatı”nın kurulmasında aktif rol oynadı. Ayrıca teşkilatın “Genel Sekreter” liğini de yaptı. Peki Saadet Partisi hatibi Hasan Damar nereli, kaç yaşında?

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HASAN DAMAR NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Saadet Partisi'nin hatibi olan Hasan Damar, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Afyonkarahisar İli Şuhut İlçesi Karaadilli Beldesi Belediye Başkan adayı oldu. Nereli ve kaç yaşında olduğuyla ilgili sağlıklı bilgi mevcut değil. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading