Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hande Doğandemir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Hande Doğandemir kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Başarılı oyuncu Hande Doğandemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Doğandemir'in dizileri neler ve sevgilisi kim? Hande Doğandemir hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Kimdir

28.03.2024, 13:24

Oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Hande Doğandemir'in hayatı sık sık merak edliyor. Peki başarılı oyuncu Hande Doğandemir kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hande Doğandemir'in sevgilisi km? İşte güzel oyuncu hakkında tüm merak edilenler...

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

HANDE DOĞANDEMR KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Hande Doğandemir 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ailesinin tek çocuğu olan oyuncunun annesi bir kamu kurumundan, babası ise bankadan emekldir. Ortaokul ve liseyi Ankara'da okuyan Doğandemir, o yıllarda Fransızca eğitim aldı.

Lisans eğitimine de Ankara Üniversitesi'nde başlayan Hande Doğandemir, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümünü tamamladı. Üniversite eğitiminin son yılında Erasmus programı kapsamında altı ay boyunca Fransa’da yaşayan ünlü isim, Fransa'nın Lille şehrinde eğitim gördü.

Kaan Taşaner kimdir? Kızılcık Şerbeti Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli? Haberi Görüntüle

HANDE DOĞANDEMİR OYUNCULUK KARYERİ

Asıl olarak Güneşi Beklerken adlı dizi ile tanınan Hande Doğandemir, üniversite eğitimini tamamlamasının ardından bölümünden daha farklı bir alanda çalışmak istedi ve ekran arkası deneyimler edinmeye başladı. Bir süre ekran arkasında çalıştıktan sonra Akademi 35’buçukta oyunculuk üzerine eğitim almaya başladı.

Kamera arkasındaki deneyimlerine programlarda stajyerlik yaparak başlayan Hande Doğandemir, daha sonra rejiye geçti. Ardından çalıştığı yerde editör yardımcısı olan isim, Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün oyunculuk okuluna gitti ve burada eğtim aldı.

2011 yılında TRT Okul’da “Hatırlar mısınız?” isimli programı sunmaya başlayan Hande Doğandemir, iki yıl boyunca bu programın sunuculuğunu yaptı.

2013 yılının Mart ayında Nejat İşler‘le birlikte “Eti Browni” reklamında rol almasıyla gözler önünde olmaya ve tanınmaya başladı ancak ünlü oyuncu, asıl ününü 2 Temmuz 2013 tarihinde Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Güneşi Beklerken” adlı dizide kazandı. Bu yapımda başrol oyuncusu olarak yer alan isim, Emre Kınay, ve Kerem Bursin ile birlikte rol aldı.

Dizinin başlamasından bir yıl sonra Lipton reklamında oynayan oyuncu, 2015 yılında ise TV8’de yayınlanan “Kara Kış” adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştı. Yine aynı yıl “Racon: Ailem İçin” isimli yapımda oynadı.

Hande Doğandemir, 2016 yılında gösterime giren “Her Şey Aşktan” filminde yeniden eski rol arkadaşı olan Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HANDE DOĞANDEMİR'İN SEVGİLİSİ KİM?

Hande Doğandemir, kendisi gibi oyuncu olan Mert Fırat ile 1.5 yıl aşk yaşadıktan sonra 2018 yılında yollarını ayırmıştı. Ünlü oyuncu daha sonra Yağız Can Konyalı ile anıldı. Film setinde tanışan ikilinin fotoğrafları da sosyal medyada paylaşılmıştı.

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

HANDE DOĞANDEMİR DİZİLERİ VE FİLMLERİ

2016 – Her Şey Aşktan
2015- Kara Kış
2015 – Racon: Ailem İçin
2014 – Bana Masal Anlatma
2013 – 2014 – Güneşi Beklerken
2012 – Şubat
2012 – Leyla ile Mecnun
2012 – Böyle bitmesin
2012 – İbreti Ailem
2011-2012 – Sen De gitme
2010 – Keskin Bıçak
2010 – Kahramanlar

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading